2777
2789
عنوان

حاجت روایی

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 51 پست
نه عزیزم مدتشو تعیین نکردم نگفتم ۳۰روز گفتم برای حاجت روایی ختم قرآن میخونم

قبول باشه 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هنو ختم تموم نشد به حاجتم رسیدم حاجتم شفای بیمار بود بیمار سرطانی 

چقد خوب چقد طول کشید؟

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
قبول باشه 

فدات عزیزم 😘

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
من نذر کردم قران و ختم کنم انشالله که حاجتمو بگیرم زیارت عاشورام خیلی خوبه دعای معراج

چله برداشتین؟

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
چقد خوب چقد طول کشید؟

اواسطش حاجتمو گرفتم 

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
حاجت گرفتین؟ وقتی تموم کردین بحاجت گرفتین یا تموم نشده بود؟

اره حاجت گرفتم تموم نشده بود گرفتم ولي بايد رعايت كني اگ كناهم كردي سريع توبه كني و ديگ تكرارش نكني خيلي سخته در كل ولي اگ برات مهمه انجامش بده با شرايط ب حاجتت ميرسي 

خدایا برای همه چی شکرت

فدات عزیزم 😘

واسه منم دعا کن تورو خدا دعا کن مشکل مالی عشقم حل شه و به زودی زود عقد کنیم اسمم طاهره اس 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
دعای توسل و چله ی زیارت عاشورا 

بعد از تموم شدنش حاجتتونو گرفتین یا هنوز تموم نشده بود؟

واسه منم دعا کن تورو خدا دعا کن مشکل مالی عشقم حل شه و به زودی زود عقد کنیم اسمم طاهره اس 

چشم عزیزم من شنیدم ختم قران و چله حدیث کسا ردخور نداره برای مشکل مالی هرشب سوره واقعه بعد نماز مغرب وعشا بخون