تینا۰۰ مدیر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 6297 عنوان حاجت روایی | مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 51 پست دوستان چجوری به حاجتتون رسیدین چه دعایی یا چه چیزی خوندین ؟ روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤ 1400/02/05 | 17:51 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bhztah عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 چشم عزیزم من شنیدم ختم قران و چله حدیث کسا ردخور نداره برای مشکل مالی هرشب سوره واقعه بعد نماز مغرب ... دورت بگردم انشالله هر چی از خدا میخوای بهت بده الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
تینا۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 6297 اره حاجت گرفتم تموم نشده بود گرفتم ولي بايد رعايت كني اگ كناهم كردي سريع توبه كني و ديگ تكرارش نكني ... مرسی عزیزم🌷❤ روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
moon___sa عضویت: 1399/12/12 تعداد پست: 9477 قبول باشه🌷 قوربونت 😘 واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
تینا۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 6297 واسه منم دعا کن تورو خدا دعا کن مشکل مالی عشقم حل شه و به زودی زود عقد کنیم اسمم طاهره اس انشالله عزیزم برات یک حمد خوندم روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
moon___sa عضویت: 1399/12/12 تعداد پست: 9477 دورت بگردم انشالله هر چی از خدا میخوای بهت بده فداتشم همچنین 😘😘 واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
zahra762823 عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 10915 مرسی عزیزم🌷❤ ان شاءالله هرچي ميخواهي بش برسي چله نماز شبم عاليه خدایا برای همه چی شکرت
تینا۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 6297 نه ...فقط نذر کردم ختم کنم قران و سه روز زیارت عاشورا و سه روز معراج چقد خوب نتیجه هم گرفتین؟ روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
دخترشاداردیبهشتی عضویت: 1399/02/26 تعداد پست: 9006 قبول باشه با نامزدت اشتی کردی؟ میشه برای اینکه زودتر ی ازدواج موفق داشته باشم برام صلوات بفرستید. ممنون
bhztah عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 انشالله عزیزم برات یک حمد خوندم دورت بگردم هر چی از خدا میخوای بهت بده انشالله الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
تینا۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 6297 نه عههه سخته شرایط این نذرها باید کاملا رعایت کنی روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
ادموهوا عضویت: 1399/01/11 تعداد پست: 4098 چقد خوب نتیجه هم گرفتین؟ هنوز قرانمو نخوندم ...برای سلامتی مامانم زیارت عاشورا خوندم اره حاجتمو گرفتم اره حاجت گرفتم از زیادرت عاشورا
تینا۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 6297 ان شاءالله هرچي ميخواهي بش برسي چله نماز شبم عاليه حتما انجام میدم ممنون🌷❤ روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
samin2334 عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 660 عههه سخته شرایط این نذرها باید کاملا رعایت کنی الان یه مشکل داشتم حل نشد ولی خدایی واسه قبولی دانشگاه و چندتا مشکلم ختم قرآن برداشتم جواب داد بهم
تینا۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 6297 دورت بگردم هر چی از خدا میخوای بهت بده انشالله انشالله🌷 روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤