2777
2789
عنوان

عاشق شدم

940 بازدید | 51 پست

عاشق مشاورم شدم بچه ها 

پسر خیلی خیلی مغروریه کسی هم تو زندگیش نیست دانشجویه پزشکیه چه کار کنم 

به حضرت عباس کاربری دست سه نفره هی نپرسید چرا یجا کنکوری ای یجا متاهل یجا فلان اه شماره نداشتیم عامو اینم بزور پیدا کردیم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

این از مشکلات مهم کنکوریاست 😂😂😂

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

بپر تو بغلش بگو دوستت دارم برات میمیرم

بچه ها لطفا مسخره نکنید خواهش میکنم🥺😔

به حضرت عباس کاربری دست سه نفره هی نپرسید چرا یجا کنکوری ای یجا متاهل یجا فلان اه شماره نداشتیم عامو اینم بزور پیدا کردیم  

مثل فیلم زندگی عزیز یه نگا کنی مشاور یعنی همون روانپزشک ؟

اگر در زندگی میخواهی کسی شوی و به جایی برسی اول حرف دلت رو گوش کن و اگر قلبت بهت جوابی نداد چشاتو ببند و به پدر و مادرت فکر کن آنوقت خواهی دید که موفقیت از آن تو خواهد شد

ماهم یه مشاور داشتیم دانشجوی بزشکی بود همه تو کفش بودن

زیبایی حقیقی به این موضوع که موهایتان چه رنگی است یا رنگ چشم هایتان چیست ربطی ندارد. زیبایی حقیقی، در حقیقت این است که به عنوان یک انسان، چه کسی هستید. اصولتان چیست،حوزه ی اخلاقیاتتان چیست.
مثل فیلم زندگی عزیز یه نگا کنی مشاور یعنی همون روانپزشک ؟

نه مشاور درسی

همونی نیستی که میخواستی یه نفرو بفرستی با مشاورت حرف بزنه؟

نه