2777
2789
عنوان

عاشق شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 51 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه مشاور درسی

آها ببخشید اشتباه گرفتم 😂😂😂

اگر در زندگی میخواهی کسی شوی و به جایی برسی اول حرف دلت رو گوش کن و اگر قلبت بهت جوابی نداد چشاتو ببند و به پدر و مادرت فکر کن آنوقت خواهی دید که موفقیت از آن تو خواهد شد

الان میخوای باهاش دوست بسی یا فراموشش کنی؟

زیبایی حقیقی به این موضوع که موهایتان چه رنگی است یا رنگ چشم هایتان چیست ربطی ندارد. زیبایی حقیقی، در حقیقت این است که به عنوان یک انسان، چه کسی هستید. اصولتان چیست،حوزه ی اخلاقیاتتان چیست.
اونم دوست داره

دارم راس میگم از کجا میشه فهمید یه مرد دوست داره

به حضرت عباس کاربری دست سه نفره هی نپرسید چرا یجا کنکوری ای یجا متاهل یجا فلان اه شماره نداشتیم عامو اینم بزور پیدا کردیم  

دوستی نه اهل دوستی نیستم 

به حضرت عباس کاربری دست سه نفره هی نپرسید چرا یجا کنکوری ای یجا متاهل یجا فلان اه شماره نداشتیم عامو اینم بزور پیدا کردیم  

ی مدت درس نخون افت شدید داشته باش بهت گفت چته چرا این همه افت داشتی بگو هررشب ک میخوام درس بخونم یادتووچشمات میفتم نمیتونم بگو اصلا چ معنی میده مشاور انقد خوشگل اه

من یک مهاجرم از رویایی ب رویایی دیگر...

اگه میشه به من یه راه بگو عشقمو فراموش کنم

عضو اکیپ علمی تخیلی♡ رییس اکیپ ماورایی^-^کسی را دوست دارم برای همین با رنگ خونم مینویسم میترسم نفهمه اما من بازم دوستش میدارم و خواهم داشت سخته دوریش برام نمیدونهمیخوام بفهمه نمیفهمه میخوام بهش راحت و مستقیم بگم اما نمیتونم بگم😔کاش یک روزی بفهمه😢                                        یکی توی دلمه فرق داره با همه واسش جونمم بدم بازم خیلی کمه یه حسیه تو چشاش دلم رفته براش مثل اون دیگه نیست واسه من بشه کاش😔
دارم راس میگم از کجا میشه فهمید یه مرد دوست داره

مشاوری که با صدتا دختر حرف میزنه به این سادگیا عاشق نمیشه عزیزم اونم مجازی باشه دیگه مگه اینکه باهاش صمیمی بشی دوست بشی هی قوی تر بشه رابطتتون