2789
عنوان

عاشق شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 51 پست
دوستی نه اهل دوستی نیستم 

درخواستمو قبول کن بهت یه سری چیزا بگم

زیبایی حقیقی به این موضوع که موهایتان چه رنگی است یا رنگ چشم هایتان چیست ربطی ندارد. زیبایی حقیقی، در حقیقت این است که به عنوان یک انسان، چه کسی هستید. اصولتان چیست،حوزه ی اخلاقیاتتان چیست.
ی مدت درس بخون افت شدید داشته باش بهت گفت چته چرا این همه افت داشتی بگو هررشب ک میخوام درس بخونم یاد ...

تا پرتم کنه بیرون بابا من از این دختر چادریام 

به حضرت عباس کاربری دست سه نفره هی نپرسید چرا یجا کنکوری ای یجا متاهل یجا فلان اه شماره نداشتیم عامو اینم بزور پیدا کردیم  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مشاوری که با صدتا دختر حرف میزنه به این سادگیا عاشق نمیشه عزیزم اونم مجازی باشه دیگه مگه اینکه باهاش ...

حضوری میرم

به حضرت عباس کاربری دست سه نفره هی نپرسید چرا یجا کنکوری ای یجا متاهل یجا فلان اه شماره نداشتیم عامو اینم بزور پیدا کردیم  
چرا اخه

میدونم که بهش نمیرسم اما دیوونه ام دیگه

عضو اکیپ علمی تخیلی♡ رییس اکیپ ماورایی^-^کسی را دوست دارم برای همین با رنگ خونم مینویسم میترسم نفهمه اما من بازم دوستش میدارم و خواهم داشت سخته دوریش برام نمیدونهمیخوام بفهمه نمیفهمه میخوام بهش راحت و مستقیم بگم اما نمیتونم بگم😔کاش یک روزی بفهمه😢                                        یکی توی دلمه فرق داره با همه واسش جونمم بدم بازم خیلی کمه یه حسیه تو چشاش دلم رفته براش مثل اون دیگه نیست واسه من بشه کاش😔
اگه میشه به من یه راه بگو عشقمو فراموش کنم

1 اول این اطمینان بیدا کن که امیدی به رابطتتون نیست 

2 نیبینش 

3خودتو سرگرم کن جوری که وقت نداشته باشی اصلا

زیبایی حقیقی به این موضوع که موهایتان چه رنگی است یا رنگ چشم هایتان چیست ربطی ندارد. زیبایی حقیقی، در حقیقت این است که به عنوان یک انسان، چه کسی هستید. اصولتان چیست،حوزه ی اخلاقیاتتان چیست.
خب چادری باشی مگه دل نداری 😂😂

خب اسم چادریا بد در میره نمیخوام اینطور بشه چادر میزنم که چشم بد روم نباشه بعد خودم برم رو پسر مردم کراش بزنم

یه جوووور خااااص    

نه اصلا نمیشه اینجوری حساب کرد😂فک کن پسری که با صدنوع دختر مختلف با طرز فکرای مختلف در ارتباطه چجوری عاشق بشه بدبخت😂همشونم مشاورا عزیزمو این چیزا میگن اصلا نمیشه تشخیص داد