2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تمرینا رو که نمیشه بهم یاد داد. هر تمرینی بته به شرایط هر بچه ای فرق میکنه حالا روحیه بحثش جداست

مام یه دوستی داشتیم اولا همینطوری هرکی هرچی میگفت برای بچش اجرا میکرد اصلا جواب نمیگرفت آخری بردش یه مرکز کار درمانی خیلی خوب، فکر کنم اسمشونم حامی  بود. اونا تمرینای مخصوص خودشو دادن تا اوکی شد.

سلام 

منم بعد از یک سال دخترمو میبرم دوباره کاردرمانی پشیمون شدم چرا نبردم انکار یکم داره پیشرفت میکنه 

شمام مشکل پسرت خیلی حاد نیست من اخه بچه های خیلی بدتر دیدم حتما یه کاردرمانی خوب پیدا کن 

سالها دویدمو نرسیدم 💔

سلام  منم بعد از یک سال دخترمو میبرم دوباره کاردرمانی پشیمون شدم چرا نبردم انکار یکم داره پیشر ...

سلام .خداروشکر داری پیشرفت دخترت نازتو میبینی .منم پسرمو حسابی کاردرمانی انجام میدم . مشکل دخترت چیه عزیزم؟؟؟

سلام .خداروشکر داری پیشرفت دخترت نازتو میبینی .منم پسرمو حسابی کاردرمانی انجام میدم . مشکل دخترت چیه ...

گفتم یکبار یادت نیست نصادف بود دیگه ضربه مغزی الانمهنوز راه نمیره

سالها دویدمو نرسیدم 💔

نه عزیزم  متاسفانه یادم نیس اخه با خیلی از مادرها درد دل میکنم

من یادمه کفتی پسرت ۴ ماهگی به خاطر عفونت ریه اینجوری شده یه طرف بدنش در گیره 

الان بهتره 

یادمه کفتی از لحاظ هوشی مشکلی نداره 

سالها دویدمو نرسیدم 💔

من یادمه کفتی پسرت ۴ ماهگی به خاطر عفونت ریه اینجوری شده یه طرف بدنش در گیره  الان بهتره  ...

دقیقا اینطوره .عزیزم .الان نزدیک یه ماه هسش چهاردست خرگوشی گرفته

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز