2777
2789
عنوان

سوال شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 85 پست
سوال:اگر لکه بینی شش روز قبل از عادت ماهانه (که قهوه‌ای رنگ بوده) شروع شود و بدون وقفه تا پایان عادت ماهانه کلا 13 روز شود، چه حکمی دارد؟
پرسش
اگر لکه بینی 6 روز قبل از عادت ماهانه (که قهوه‌ای رنگ بوده) شروع شود و بدون وقفه تا پایان عادت ماهانه کلا 13 روز شود، چه حکمی دارد؟
پاسخ اجمالی
چنانچه فرد، عادت ماهیانه مرتب دارد و چند روز قبل از عادت، خون یا لکه ببیند و سه روز پشت سر (هر چند فقط باطن) استمرار داشته باشد، اگر تا ده روز ادامه پیدا کند، همه آنها حیض شمرده می‌شود، ولی اگر مجموع خون و لکه‌ها از ده روز بیشتر شود فقط خون‌هایی که در روزهای عادت دیده، حیض بوده و بقیه استحاضه است.
ضمائم:
پاسخ مراجع عظام تقلید نسبت به این سؤال، چنین است:[1]
حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای (مد ظله العالی):
اگر لکه‌های کوچک قبل از دوران عادت ماهانه خون نباشد و یا در سه روز اول هرچند در باطن مستمر نباشد حکم حیض را ندارد و اگر خون باشد و به‌گونه‌ای است که بگویند حیض را جلو انداخته محکوم به حیض است و اما نسبت به بعد از دوران عادت ماهانه اگر خون نباشد حکم حیض را ندارد و اگر خون باشد اگر چه به‌صورت لکه‏‌هاى قهوه‌اى رنگ و از ده روز تجاوز نکند همه آن لکه‏ها محکوم به حیض است. ولى اگر از ده روز تجاوز کند به مقدار عادت حیض و بقیه محکوم به استحاضه است.
حضرت آیت الله العظمی سیستانی (مد ظله العالی):
آب‌هایی که قبل از عادت ماهانه خارج می‌شود تا وقتی که صدق خون نکند حکمی ندارد، و اگر به هنگام وارسی خود در اواخر عادت ماهیانه بر روی پنبه زردی ببیند، تا هنگامی که از ده روز نگذشته باشد به معنای استمرار عادت ماهیانه شمرده می‌شود، و اگر از ده روز تجاوز کرد چنانچه به آن خون گفته شود به مقدار روزهای عادت حیض و بقیه استحاضه است، و اگر خون گفته نشود از آب‌های عادی زن می‌باشد و حکمی ندارد .
و اگر ترشحات دیگری غیر از خون ببیند ربطی به عادت ماهیانه ندارد و محکوم به طهارت است هرچند رنگش رو به زردی باشد.
حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی (مد ظله العالی):
به مسائل 487 و 488 و 494 و 495 رساله عملیه معظم له مراجعه شود.
حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (مد ظله العالی):
چنانچه عادت ماهیانه مرتب دارد و خون یا لکه در ایام عادت و یا چند روز قبل از آن دیده شود و سه روز پشت سر هم باشد(هر چند فقط باطن آلوده باشد)، حیض است ولی اگر مجموع خون و لکه‌ها از ده روز بیشتر شود فقط خون‌هایی که در روزهای عادت دیده حیض است و بقیه استحاضه.
حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی (مد ظله العالی):
در فرض سؤال، باید مقداری که در ایام عادت بوده را حیض قرار داده و زائد بر آن را استحاضه قرار دهد.

قاعدگی شما الان مضطربه اس چون دوسه ماهه قاعدگیتون وقت و زمانش بهم ریخته درسته؟  اگر سه روز اول ...

آره الان هفت ماهه که نه وقتیه ام نه عددیه‌مضطربه ی بیچاره☹️

سه روز اول حیض بود ینی؟خونریزی بود ولی خیلی کم بود و فطع و وصل میشد مثلا در روز سه چهار بار لکه میدیدم

مادرم هفت‌ر‌وزه اس دوره هاش

🌸یا علی مدد🌸                                            باردار نیستم تیکر رسیدن به وزن هدف💪🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره الان هفت ماهه که نه وقتیه ام نه عددیه‌مضطربه ی بیچاره☹️ سه روز اول حیض بود ینی؟خونریزی بود ولی ...

خب شما باید تا ۷ روز رو حیض حساب کنی و بقیه خونریزیتون استحاضه اس 

من باید تا ۲۵ سالگی با خواست و یاری خدا (به زبان اسپانیایی تسلط پیدا کنم و بتونم در رشته نقاشی تحصیل کنم و مدرک آموزشگاه نقاشی بگیرم و سطح دو حوزه رو با بهترین معدل به پایان برسونم و برای سطح سه تلاش کنم ) من علاوه بر این اهداف از خدا میخوام ک کمکم کنه تا ۲۵ سالگی بسیاری از اخلاق های بدم رو ترک کنم 😘💪🏻💪🏻💪🏻لطف کنید برای رسیدن به اهدافم برام دعا کنید 🥰🤩
آره الان هفت ماهه که نه وقتیه ام نه عددیه‌مضطربه ی بیچاره☹️ سه روز اول حیض بود ینی؟خونریزی بود ولی ...

قبلا وقتی پریود میشدین در اواخر پریودیتون مگ خونریزیتون کم نیس؟ 

من باید تا ۲۵ سالگی با خواست و یاری خدا (به زبان اسپانیایی تسلط پیدا کنم و بتونم در رشته نقاشی تحصیل کنم و مدرک آموزشگاه نقاشی بگیرم و سطح دو حوزه رو با بهترین معدل به پایان برسونم و برای سطح سه تلاش کنم ) من علاوه بر این اهداف از خدا میخوام ک کمکم کنه تا ۲۵ سالگی بسیاری از اخلاق های بدم رو ترک کنم 😘💪🏻💪🏻💪🏻لطف کنید برای رسیدن به اهدافم برام دعا کنید 🥰🤩
سوال:اگر لکه بینی شش روز قبل از عادت ماهانه (که قهوه‌ای رنگ بوده) شروع شود و بدون وقفه تا پایان عادت ...

واقعا ممنون از زمانی که گذاشتی🌸🌸🌸

من مقلد رهبری هستم

ینی اون لکه قهوه ای ها رو هم خون حساب کنم و حائض‌حساب بشم؟

عذاب وجدان داشتم

پیش خودم میگفتم اونا خون حیض نبوده و الکی روزه‌مو خوردم

🌸یا علی مدد🌸                                            باردار نیستم تیکر رسیدن به وزن هدف💪🏻
قبلا وقتی پریود میشدین در اواخر پریودیتون مگ خونریزیتون کم نیس؟ 

چرا

دو روز آخر لک بینی بود

واقعا ممنون از زمانی که گذاشتی🌸🌸🌸 من مقلد رهبری هستم ینی اون لکه قهوه ای ها رو هم خون حساب کنم ...

فردا براتون میپرسم دقیق میگم.صبر کنین الان ببینم کسی هست اونجا بپرسم

خون حیض وقتی حیض حساب میشه که مداوم بیاد نه اینکه صبح لک ببینی دیگه نبینی تا ظهر.منم مثل شما لکه بین ...

ینی اون سه روز که روزه نگرفتم بر گردنم بوده؟

فردا براتون میپرسم دقیق میگم.صبر کنین الان ببینم کسی هست اونجا بپرسم

ممنونم عزیزم

واقعا لطف میکنی

اخه یه جور دیگس.این که میگین درمورد نماز درسته که اگر وقت پیدا کندباید غسل کنه و نماز بخونه

تو استحاضه قلیله نیاز به غسل نیس .لباس زیر عوض میکنه و برای هر نماز وضو میگیره.اونکه شما میگید کثیره س که خون از پنبه رد بشه دوستمون میگه لکه بینی داشته

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
چرا دو روز آخر لک بینی بود

خب دیگ عزیزم اگر خونی ک سه روز اول دیدین نشانه های حیض رو دارع مثلا غلیظ و گرمه و سرخ و مایل به سیاه باشه با فشار باشه و ‌...حائض محسوب میشید 😘 ۷ روز رو حساب کنید از روز اول حائضید بقیش مستحاضه این 

اگر استحاضه قلیله متوسطه و کثیره باشه ک باید طبقش عمل کنید 

بله

عزیزم شما بر چه اساسی میگین؟ طلبه هستید؟😑