2777
2789
عنوان

سوال شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 85 پست
عاقا قبلا یه خانوم تو مسجد ما میگفتش که بعد هفت روزتون دیگه اگه لکه بینی داشتین روزتونو بگیرین برید ...

خب چون سه نوع حیض داریم و هر نوع هم خودش حداقل ۱۰ تا تبصره داره 

نمیشه برای همه ی نسخه پیچید 

من باید تا ۲۵ سالگی با خواست و یاری خدا (به زبان اسپانیایی تسلط پیدا کنم و بتونم در رشته نقاشی تحصیل کنم و مدرک آموزشگاه نقاشی بگیرم و سطح دو حوزه رو با بهترین معدل به پایان برسونم و برای سطح سه تلاش کنم ) من علاوه بر این اهداف از خدا میخوام ک کمکم کنه تا ۲۵ سالگی بسیاری از اخلاق های بدم رو ترک کنم 😘💪🏻💪🏻💪🏻لطف کنید برای رسیدن به اهدافم برام دعا کنید 🥰🤩

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه منم مثل ایشون هستم ودر این مورد زیاد خوندم

عزیزم اشتباه میگین😘باشرمندگی میگم بهتون البته🥰

من باید تا ۲۵ سالگی با خواست و یاری خدا (به زبان اسپانیایی تسلط پیدا کنم و بتونم در رشته نقاشی تحصیل کنم و مدرک آموزشگاه نقاشی بگیرم و سطح دو حوزه رو با بهترین معدل به پایان برسونم و برای سطح سه تلاش کنم ) من علاوه بر این اهداف از خدا میخوام ک کمکم کنه تا ۲۵ سالگی بسیاری از اخلاق های بدم رو ترک کنم 😘💪🏻💪🏻💪🏻لطف کنید برای رسیدن به اهدافم برام دعا کنید 🥰🤩
عزیزم اشتباه میگین😘باشرمندگی میگم بهتون البته🥰

دشمنتون.خواهش میکنم.ممنون میشم بیشتر توضیح بدید 

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
خب چون سه نوع حیض داریم و هر نوع هم خودش حداقل ۱۰ تا تبصره داره  نمیشه برای همه ی نسخه پیچید&n ...

نمیدونم اینجوری ماعه بیچاره تو چهارده پونزده سالگی از بس حموم میرفتیم پوستمون کندع میشد

دشمنتون.خواهش میکنم.ممنون میشم بیشتر توضیح بدید  

ببینید این خانم میگه سه روز خونریزی داشتم و قط شده دوباره خونریزی داشتم 

درصورتی حیض محسوب نمیشه که 

۱ خونریزی کمتر از سه روز باشد 

۲خونریزی بیشتر از ۱۰ روز باشد 

۳خون در سه روز استمرار نداشته باشد ینی یه روز خونریزی باشه یه روز قط و یه روز لکه بینی 

و...

ایشون میگن خونریزیم کم بوده اما سه روز مستمر بوده

ببینید این خانم میگه سه روز خونریزی داشتم و قط شده دوباره خونریزی داشتم  درصورتی حیض محسوب نمی ...

رو این حساب گفتم حیض نیس که خودش گفت صبح لکه دیدم دیگه ندیدم تا ظهر.اسم خونریزی نیاورد.

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
طلبه هستم الان هم چون به شک افتادم  کتاب رو باز کردم  فکر میکنم درست گفتم مگر اینکه توی س ...

من از این مرکز پاسخگوییه پرسیدم خانومه پرسیده که دائم آلوده بودید منم هی میگم نمیدونم!⁦☹️⁩استارتر دستمو گذاشت تو حنا

آره الان هفت ماهه که نه وقتیه ام نه عددیه‌مضطربه ی بیچاره☹️ سه روز اول حیض بود ینی؟خونریزی بود ولی ...

اینجا گفته قطع و وصل میشد

پشت سر هم مثلا سحر پریروز لکه خون دیدم تا ظهر چیزی ندیدم  در روز دو‌سه بار لکه میدیدم تا این ...

اینجا هم گفتن قطع و وصل میشه .پس حیض نیس

ببینید این خانم میگه سه روز خونریزی داشتم و قط شده دوباره خونریزی داشتم  درصورتی حیض محسوب نمی ...

نه عزیزم مستمر نبود

🌸یا علی مدد🌸                                            باردار نیستم تیکر رسیدن به وزن هدف💪🏻
اینجا هم گفتن قطع و وصل میشه .پس حیض نیس

ببینید نوار بهداشتی معیار نیست

باید با پنبه فرج رو چک کنن 

بذارین خود اسستارتر بیاد ببینیم ک تو رحمش هم ینی هیچ خونی نبوده؟ 

من از این مرکز پاسخگوییه پرسیدم خانومه پرسیده که دائم آلوده بودید منم هی میگم نمیدونم!⁦☹️⁩استارتر دس ...

کار خوبی کردی😂😂😂

الان از مرکز پاسخگویی پرسیدم گفتن حیض نبوده و سه روز گذشته استحاضه بوده و باید روزه رو میگرفتم

ممنون از کمک همگیتون خانوما

اجرتون با حضرت زهرا❤️

🌸یا علی مدد🌸                                            باردار نیستم تیکر رسیدن به وزن هدف💪🏻