2777
2789
عنوان

سوال شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 85 پست
وای تازه آدم احساس میکنه چون دائم خونریزی داره نمازش مشکل داره

اره از طرفی من‌خیلی بهم فشار میاد باید روزی سه بارم غسل کنم

ینی هیچی ازم نمیمونه

من باید تا ۲۵ سالگی با خواست و یاری خدا (به زبان اسپانیایی تسلط پیدا کنم و بتونم در رشته نقاشی تحصیل کنم و مدرک آموزشگاه نقاشی بگیرم و سطح دو حوزه رو با بهترین معدل به پایان برسونم و برای سطح سه تلاش کنم ) من علاوه بر این اهداف از خدا میخوام ک کمکم کنه تا ۲۵ سالگی بسیاری از اخلاق های بدم رو ترک کنم 😘💪🏻💪🏻💪🏻لطف کنید برای رسیدن به اهدافم برام دعا کنید 🥰🤩

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اما اگر تعداد روزهای عادتتون منظم نباشه  خونریزی اگر از ده روز نمیگذره همه حیض اگر میگذره باید ...

نه هنوز وارد بحث ده روز نشدم عزیزم

سه روز قبل پریودی لکه بینی نامنظم داشتم

میخواستم ببینم اونم حیضه یا نه

🌸یا علی مدد🌸                                            باردار نیستم تیکر رسیدن به وزن هدف💪🏻
نه هنوز وارد بحث ده روز نشدم عزیزم سه روز قبل پریودی لکه بینی نامنظم داشتم میخواستم ببینم اونم حیض ...

اگر مسمتر  نبود  صفات حیض نداشت که استحاضه بود 

در ضمن چون تو‌پستی گفتید تا هفت روزش حیض قرار میدید من حکم هردو کامل گفتم 🌺🙏🏻

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴
اگر مسمتر  نبود  صفات حیض نداشت که استحاضه بود  در ضمن چون تو‌پستی گفتید تا هفت روزش ...

ممنونم از وقتی که گذاشتی عزیزم🌸🌸🌸

یه سوال دیگه

جایی خوندم روزه در استحاضه واجبه و احتیاطا باید بعدا قضا هم بجا بیاریم

درسته این حرف؟

🌸یا علی مدد🌸                                            باردار نیستم تیکر رسیدن به وزن هدف💪🏻
اگر عادت ماهیانه منظمی دارید مثلا هفت روزه چنانچه خون ریزی از ده روز نمیگذره همه حیض هست تا ده روز ...

سلام خواهر فک نکنمااا.میگن تا ده روز اگر حتی یه لکه هم ببینی حیضه حتی لکه زردم ببینی حیض.بعد ده روز استحاضه.بازم نمیدونم.ولی مرکز ملی اینو میگه .البته بااازم مطمئن نیستم

ممنونم از وقتی که گذاشتی عزیزم🌸🌸🌸 یه سوال دیگه جایی خوندم روزه در استحاضه واجبه و احتیاطا باید ...

مرجعت کیه بانو

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴
سلام خواهر فک نکنمااا.میگن تا ده روز اگر حتی یه لکه هم ببینی حیضه حتی لکه زردم ببینی حیض.بعد ده روز ...

ببین عزیزم اگر عادت ماهیانت منظم هستش مثلا هفت روزه هستی 

اگر خونریزیت از ده روز نمیگذره همش حکم حیض داره حتی سر سوزن خون 

اما اگر از ده روز میگذره به تعداد روزهای عادتت ک منطمه حیض ومابقی استحاضه

آها درسته.ممنونم

اما اگر عادتت تعداد روز هاش منظم نیستش 

اگر خونریزی از ده روز نمیگذره همش حکم حیض داره 

اگر از ده روز میگذره باید بررسی بشه 

درباره پاکی وسط حیض ؛در هر صورت چ عادت منظم چ نامنظم پاکی های وسط حیض بستگی ب مرجع داره مثلا اقای مکارم میگن باید غسل کرد و عبادات بجا اورد