2777
2789
عنوان

سوال شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 85 پست
 @bano_khaki     از ایشون بپرس قشنگ جوابتون میدن

ممنونم عزیزم

اتفاقا دنبالشون بودم اسمشون یادم‌نبود

@bano_khaki عزیزم‌میشه کمکم کنی؟

🌸یا علی مدد🌸                                            باردار نیستم تیکر رسیدن به وزن هدف💪🏻
ممنونم از جواب فوری جواب میدن؟آنلاین؟

آره اگه پاسخگو هاشون اگه باشن که فک کنم ماه رمضون تا سحر هم هستن.اگه. نبودن فردا از هشت صبح هستن.خیلی عالیه.حتی بخش مشاوره و.اعتقادی و اخلاق و..هم دارن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قاعدگیتون چن روزه اس چ روزی و چ ساعتی اولین لکه رو دیدین

قبلنا هفت روزه بود

الان چند ماهه قاطی پاطی شده

گاهی تا پونزده روز هم خونریزی دارم که بعد از هفت روز رو استحاضه حساب میکنم نمازمو میخونم

اولین لکه رو دقیقا اذان ‌صبح چهارشنبه دیدم

🌸یا علی مدد🌸                                            باردار نیستم تیکر رسیدن به وزن هدف💪🏻
آره اگه پاسخگو هاشون اگه باشن که فک کنم ماه رمضون تا سحر هم هستن.اگه. نبودن فردا از هشت صبح هستن.خیل ...

ممنون از راهنماییت عزیزم🌸

پشت سر هم مثلا سحر پریروز لکه خون دیدم تا ظهر چیزی ندیدم  در روز دو‌سه بار لکه میدیدم تا این ...

همینکه بینشون‌پاک بودی باید روزه تو می گرفتی و برای هر نماز وضو می گرفتی همین.

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
اون سه روز اگه مداوم خون اومده حیض حساب ولی اگه میرفتی دستشویی و میدیدی وسطای لکهربینی پاک شدی چی حی ...

من حیض حساب کردم و خوردم تو اون لکه بینی ها 

همینکه بینشون‌پاک بودی باید روزه تو می گرفتی و برای هر نماز وضو می گرفتی همین.

الان باید یه روز قضا کنم یا کفاره بدم؟

قبلنا هفت روزه بود الان چند ماهه قاطی پاطی شده گاهی تا پونزده روز هم خونریزی دارم که بعد از هفت رو ...

عاقا قبلا یه خانوم تو مسجد ما میگفتش که بعد هفت روزتون دیگه اگه لکه بینی داشتین روزتونو بگیرین برید غسل کنین و اینا.حالا که میپرسم میبینم که تا ده روز حتی اگه لکه زردم باشه حیضه.از روز۱۱دیگه استحاضه.ولی از اونجا که  گفتم بپرسین دقققققیق میگن بهتون

چه خجالتی مشاور خانوم هم دارن

دقیقا چون فکر میکردم اقا هستن خجالت میکشیدم زنگ برنم

من حیض حساب کردم و خوردم تو اون لکه بینی ها 

خون حیض وقتی حیض حساب میشه که مداوم بیاد نه اینکه صبح لک ببینی دیگه نبینی تا ظهر.منم مثل شما لکه بینی قبل پری دارم و احکامشو زیاد پرسجو کردم

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
قبلنا هفت روزه بود الان چند ماهه قاطی پاطی شده گاهی تا پونزده روز هم خونریزی دارم که بعد از هفت رو ...

قاعدگی شما الان مضطربه اس چون دوسه ماهه قاعدگیتون وقت و زمانش بهم ریخته درسته؟ 

اگر سه روز اول پشت سر هم خون دیدین هرچند قلیله باشه تا ۱۰ روز شما حکم حائض رو دارین 

فقط الان سوال من اینه ک عادت خواهر و مادرتون چن روزه اس ؟ 

من باید تا ۲۵ سالگی با خواست و یاری خدا (به زبان اسپانیایی تسلط پیدا کنم و بتونم در رشته نقاشی تحصیل کنم و مدرک آموزشگاه نقاشی بگیرم و سطح دو حوزه رو با بهترین معدل به پایان برسونم و برای سطح سه تلاش کنم ) من علاوه بر این اهداف از خدا میخوام ک کمکم کنه تا ۲۵ سالگی بسیاری از اخلاق های بدم رو ترک کنم 😘💪🏻💪🏻💪🏻لطف کنید برای رسیدن به اهدافم برام دعا کنید 🥰🤩
عاقا قبلا یه خانوم تو مسجد ما میگفتش که بعد هفت روزتون دیگه اگه لکه بینی داشتین روزتونو بگیرین برید ...

اخه من جایی خوندم اگه قبلا منظم بوده تعداد روزهای خونریزی و الان مدتیه که بهم ریخته باید میزان‌ رو همون تعداد روزهای قبلی قرار بدیم و از اونجا به بعد رو استحاضه حساب کنیم

شاید من بد متوجه شدم