2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهریه ی پایین هیچ اسیبی قرار نیست به کسی بزنه

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

من مهرم ۱۵ تاست اما همه حق هارو گرفتم

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره

برای اینکه تنها پشتوانشه ک خدایی نکرده بگه مهرم حلال جونم ازاد

خیلی خستم خدایا کمکم کن تنهام نزار پشتم باش راهو بهم نشون بده و خودت هرجور صلاح میدونی به طرز عجیب و معجزه وار زندگیمو بگردون فقط از خودت میخوام خدایا که همیشه پشتم باشی و نگاهت رو ازم نگیری❤همه چیو بخودت سپردم تو درست کنی بهترین حالت و بهترین مدله درست شدنه کمکم کن🥺♥️الهم صلی علی محمد و ال محمد وعجل فرجهمتهش بد نیست اگ بد بود بدون تهش نیست😊با قلبای مهربونتون برای خواسته ای ک تو دلمه دعا کنید ممنون😘♥️

اگه کم باشه و ی شوهر بیشعور داشته باشن تا تقی ب توقی میخوره میگه بیا اینم مهریت و بسلامت😩

کاربری قبلیم پاش پاش شد😅من به اون لک لک پدرسگ گفتم منو سوئد پیاده کنه،دهنشو باز کرد که بگه باشه افتادم اینجا😅 ی حسی بهم میگه در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه مقراط هم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😂
اگه ازدواج سفید باشه نیاز به مهریه نیس

ازدواج سفید منظورتون همون ازدواج‌نکردنه دیگه نه؟😐

من تمام هستیم را در نبرد با سرنوشت " در تهاجم با زمان آتش زدم ، کشتم" من بهار عشق را دیدم ولی باور نکردم " یک کلام در جزوه هایم هیچ ننوشتم " من زمقصد ها پی مقصودهای پوچ افتادم " تا تمام خوبها رفتند و خوبی ماند در یادم "  من به عشق منتظر بودن همه صبر و قرارم رفت . بهارم رفت . عشقم مرد . یارم رفت

چون قوانین ازدواج برای زن تو ایران خیلی ناقصه و کلی از حق و حقوقشو با ازدواج از دست میده .اگر بخشی ازون حقوق رو نگیره داشتن مهریه تا حد کمی میتونه واسش یه راه تنفس بذاره 

کلا مهریه مثل خریدن کالا میمونه تو کشورای دیگه نیست چون شرایط برای زن و مرد برابره از نظر حقوق شغل و....

اما تو ایران این حقوق و شرایط کار در جامعه  و برابری خیلی نیست برای همین مهریه ی پشتوانه برای زنه ک اگه مرد طلاقش داد بی پول نمونه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز