بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨ الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا توقطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیاندوستت دارم بهتره
برای اینکه تنها پشتوانشه ک خدایی نکرده بگه مهرم حلال جونم ازاد
خیلی خستم خدایا کمکم کن تنهام نزار پشتم باش راهو بهم نشون بده و خودت هرجور صلاح میدونی به طرز عجیب و معجزه وار زندگیمو بگردون فقط از خودت میخوام خدایا که همیشه پشتم باشی و نگاهت رو ازم نگیری❤همه چیو بخودت سپردم تو درست کنی بهترین حالت و بهترین مدله درست شدنه کمکم کن🥺♥️الهم صلی علی محمد و ال محمد وعجل فرجهم❤تهش بد نیست اگ بد بود بدون تهش نیست😊با قلبای مهربونتون برای خواسته ای ک تو دلمه دعا کنید ممنون😘♥️
اگه کم باشه و ی شوهر بیشعور داشته باشن تا تقی ب توقی میخوره میگه بیا اینم مهریت و بسلامت😩
کاربری قبلیم پاش پاش شد😅من به اون لک لک پدرسگ گفتم منو سوئد پیاده کنه،دهنشو باز کرد که بگه باشه افتادم اینجا😅 ی حسی بهم میگه در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه مقراط همتوی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😂
من تمام هستیم را در نبرد با سرنوشت " در تهاجم با زمان آتش زدم ، کشتم" من بهار عشق را دیدم ولی باور نکردم " یک کلام در جزوه هایم هیچ ننوشتم " من زمقصد ها پی مقصودهای پوچ افتادم " تا تمام خوبها رفتند و خوبی ماند در یادم " من به عشق منتظر بودن همه صبر و قرارم رفت . بهارم رفت . عشقم مرد . یارم رفت
چون قوانین ازدواج برای زن تو ایران خیلی ناقصه و کلی از حق و حقوقشو با ازدواج از دست میده .اگر بخشی ازون حقوق رو نگیره داشتن مهریه تا حد کمی میتونه واسش یه راه تنفس بذاره