سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
کاربری قبلیم پاش پاش شد😅من به اون لک لک پدرسگ گفتم منو سوئد پیاده کنه،دهنشو باز کرد که بگه باشه افتادم اینجا😅 ی حسی بهم میگه در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه مقراط همتوی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😂
حالا که مهریه هم نمیدن انقدر بازی میدن هم دادگاه هم شوهره
رو یه چی دیگه مانور بده ادم بهتره
هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)
من تمام هستیم را در نبرد با سرنوشت " در تهاجم با زمان آتش زدم ، کشتم" من بهار عشق را دیدم ولی باور نکردم " یک کلام در جزوه هایم هیچ ننوشتم " من زمقصد ها پی مقصودهای پوچ افتادم " تا تمام خوبها رفتند و خوبی ماند در یادم " من به عشق منتظر بودن همه صبر و قرارم رفت . بهارم رفت . عشقم مرد . یارم رفت
خدایی چرا اسمشو گذاشتن ازدواج دیگه این که دیگه ازدواج نیست روحمون چقدر بی غیرت شده😑😑
من تمام هستیم را در نبرد با سرنوشت " در تهاجم با زمان آتش زدم ، کشتم" من بهار عشق را دیدم ولی باور نکردم " یک کلام در جزوه هایم هیچ ننوشتم " من زمقصد ها پی مقصودهای پوچ افتادم " تا تمام خوبها رفتند و خوبی ماند در یادم " من به عشق منتظر بودن همه صبر و قرارم رفت . بهارم رفت . عشقم مرد . یارم رفت
چون زمانی ک طلاق میگیرن زن باید پشتوانه داشته باشه
تو کشورای دیگه اگه هم مهریه نیس در عوضش حق تصنیف دارن و بعد طلاق دارایی نصف میشه....ولی تو ایران چی؟😑😑😑 فک کن زنع از حق خودش میگذره پس انداز میکنه ک حالا ملکی املاکی یا ماشینی همسرش بخره اونوقت بعد طلاق هیچی ب هیچی میشه در واقع اجحاف میشه در حقش
نه ازدواج میکنن بدون این که خطبه بخونن و اسمشون بره تو شناسنامه هم.
این که دیگه ازدواج نیست 😐 همون دوست پسر دوست دختر بازی خودمدنه دیگه عجب چه چیزایی وارد مملکتون شده😑😑
نه ازدواج میکنن بدون این که خطبه بخونن و اسمشون بره تو شناسنامه هم.
وا بر باد هواعه که
حتی قرارداد هم نمیبندن؟!😂
هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)