2789

ببینید به نظر من یه مهریه کم ،باید حداقل114سکه باشه ،چون خدایی نکرده موقع طلاق به کمک زن میاد،یا بعد از فوت شوهر راحت مهریه اش رو بدون دردسر میگیره نظر شما چیه؟

در دین اسلام ب مهریه میگن صداق  یعنی نشانه صداقت وارزشی ک مرد برا زنش قائل وبا صداقت جلو میاد

من تمام احادیث مهریه رو خوندم مهریه که تو شرع اسلام اومده مهر السنه هستش و بیشترش معلوم نیست حلال باشه یا نه مهرالسنه رو اگر بر مبنای نقره حساب کنی میشه هزار و پانصد گرم نقره که به پول الان میشه سی میلیون تومان که باید عندالعقد به خانم پرداخت مهریه های ایرانی هیچ کدام حق نیستند و تماما باطل هستند و از گوشت خوک هم نجس تر هستند 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چون عرف ما هنوز مهریه کم رو قبول نکرده شوهر و خانوادش پر رو میشن از طرفی زن از مرد ارث درست و حساب ...

ارثیه زن رو میشه با تنظیم یه وصیت نامه تا پنجاه درصد برد بالا احتیاج به بدعت مهریه سنگین نیستش 

من تمام احادیث مهریه رو خوندم مهریه که تو شرع اسلام اومده مهر السنه هستش و بیشترش معلوم نیست حلال با ...

مهریه توافقی واز برکت زن مهریه کم 

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴