2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 88 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستی تون هد ف دار بود؟ اگه گفته فقط با هم دوست باشیم خیانت نیست دیگه از اول گفته فقط دوستی

فقط دوستی نبود کلی وعده داده بود حتی وعده ازدواج خودش اخرش همش بم میگفت توروخدا منو ببخش ولی من نمیتونم ببخشمش

منم همینطور بازم خیانت کرد حست چیه الان?دوسش داشتی?

لحظه ای که باهاش تموم کردم فقط حس تنفر داشتم خداروشکر خیلی راحت بود بخاطر همین برام

لطفا لایکم نکنین لایکم نکنین  لایکم نکنین  لایکم نکنین ریپم کنین خوشحال شم🥰🥰 
نه پ خیانت به منه خو خیانت به تواه خدا روشکر که رفت اگر بیشتر طول میکشید بیشتر عاشقش میشدی این بالاخ ...

اخه باورم نمیشه😹همچین ادم پستی وجود داره هی میگم نه اینکاره نیس 

نامزدی قبل عقد

بهتر ک رفت لایقت نبود و ب این فک کن مصلحت خدا نبود

منم دلم شکسته باکسی سه چهارسال دوست بودم ولی اون حیوون عاشق دخترخالش بودمن تواین یسال جدایی فهمیدم منوکلک زد و رف و اونروزای گ داشت ازم جدامیشد دخترخالش قالش گزاشت رف باپسرعموی خودش ازدواج کرد شب عیدم بهم اس داد بعدیکسال کاتی و جدایی گف حلالم کن....زدم توبرجکش ک باراخرت باشه و همه گذشته رو بجششم اوردم گفتم عوضی عاشق بودی چرا بامن وارد رابطه شدی حلالشم نکردم 

ایران واسه خودش یه فیلم ترکی شده

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
صلاح چی  اکه ادم من نبوده چرا خدا گذاشته توی زندگیم  بعد میگن سیده تقاص نمیده

اتفاقا چون سیده ۲برابر تاوان پس میده.. سادات کارخوبشون ۲برابر پاداش وکار بدشون هم ۲برابر کیفر داره یه سرچ کن کامل توضیح داده

از رابطشون دقیق نمیدونم فقط اینو میدونم ک دختره ولش کرده هه ااالانم بهم گفت 8 سال منتظرش بودم بالاخ ...

عشق همینه. میگن وای از اینکه پسری عاشق بشه دیگه هیچ جوره فراموشش نمیکنه!! 

خدا بهت آرامش بده. امیدوارم زودی بتونی از یاد ببریش، مطمئن باش لیاقت عشق تو رو نداشت. چون برگشت به دختری که ردش کرده بود یه بار! 

اتفاقا چون سیده ۲برابر تاوان پس میده.. سادات کارخوبشون ۲برابر پاداش وکار بدشون هم ۲برابر کیفر داره ی ...

خدا از دهنت بشنوه

زمين گرده ودنياكوچيك🌎زندگي قانون باورهاولياقتها🌈  قانون جذب رازِبزرگ زندگی🦄كارمارازِكائنات♻️خدامعجزه میکنه🔮شانس اسم دومِ خداست وقتي ميخواد امضاش زير آرزوهات ناشناس بمونه🙏 انرژی مثبت تنها چیزیه ک بجای نصف شدن دوبــرابـر و حتي صدبـرابـر ميشهـ♡ الهي شكـرت💙 خدايا هم اكنون ب قلبم بيا و آرامشي عطا فرما از جنس خودت💚 پس از هر سختي آساني هست خدا دوبار تكرار كرد ك دلامون قرص باشه 💛♌︎♪♺❤︎⚅♾♥︎∞♡☯︎☂︎ઈ(◕ั◡◕ั)*゚
بهتر ک رفت لایقت نبود و ب این فک کن مصلحت خدا نبود منم دلم شکسته باکسی سه چهارسال دوست بودم ولی اون ...

کاش مال منم تقاص بده این جور اس بده ولی طرف گفت من نمیام هرگز و مغروره

زمين گرده ودنياكوچيك🌎زندگي قانون باورهاولياقتها🌈  قانون جذب رازِبزرگ زندگی🦄كارمارازِكائنات♻️خدامعجزه میکنه🔮شانس اسم دومِ خداست وقتي ميخواد امضاش زير آرزوهات ناشناس بمونه🙏 انرژی مثبت تنها چیزیه ک بجای نصف شدن دوبــرابـر و حتي صدبـرابـر ميشهـ♡ الهي شكـرت💙 خدايا هم اكنون ب قلبم بيا و آرامشي عطا فرما از جنس خودت💚 پس از هر سختي آساني هست خدا دوبار تكرار كرد ك دلامون قرص باشه 💛♌︎♪♺❤︎⚅♾♥︎∞♡☯︎☂︎ઈ(◕ั◡◕ั)*゚
میفهمم تجربه کردم درد وحشتناکیه .واگذار به خدا فقط

کاش خدا تقاص دل شکستمو ازش بگیره 

واقعا امیدمو از دست دادم 

اون شاده من داغون 

تازه پشتمم حرف زدن 

بجز اون ننش دعا زده واسم

کاش مال منم تقاص بده این جور اس بده ولی طرف گفت من نمیام هرگز و مغروره

بنظرخودم اون تقاص نبود ازخدا میخام زن بگیره وجداشه و حسرت من ک بهش علاقه داشتم ومحبت تودلش بمونه

من ازخدا میخام بزنش زمین

مال منم بهم گف بمیری هم نمیام برات 😭حتی شب عیدک اس داد گفتم تنهادریه صورت شاید بشه بخشیدت ک جبران کنی بزگرد ولی قبول نکرد گفتم باراخرت باشه روخطم بیای منو میریزی بهم ک جی بشه حلالت نمیکنم تاقیامت دیگ رفت

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز