2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 88 پست
کاش خدا تقاص دل شکستمو ازش بگیره  واقعا امیدمو از دست دادم  اون شاده من داغون  تاز ...

طرف منم ک رفت شاده ولی من مریض شدم افسرده گوشا گیر ولی حیف اون روزام ک پاش بودم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرخودم اون تقاص نبود ازخدا میخام زن بگیره وجداشه و حسرت من ک بهش علاقه داشتم ومحبت تودلش بمونه من ...

اخ برام دعا کن 

دوس دارم اس بده منو‌حلال کن 

دارم میمیرم 

شش ماهه من عذاب 

شش ماهه کابوس 

گریه جیغ 

زمين گرده ودنياكوچيك🌎زندگي قانون باورهاولياقتها🌈  قانون جذب رازِبزرگ زندگی🦄كارمارازِكائنات♻️خدامعجزه میکنه🔮شانس اسم دومِ خداست وقتي ميخواد امضاش زير آرزوهات ناشناس بمونه🙏 انرژی مثبت تنها چیزیه ک بجای نصف شدن دوبــرابـر و حتي صدبـرابـر ميشهـ♡ الهي شكـرت💙 خدايا هم اكنون ب قلبم بيا و آرامشي عطا فرما از جنس خودت💚 پس از هر سختي آساني هست خدا دوبار تكرار كرد ك دلامون قرص باشه 💛♌︎♪♺❤︎⚅♾♥︎∞♡☯︎☂︎ઈ(◕ั◡◕ั)*゚
یه درصد شک نکن ولی صبور باش چون خدا مثل ما عجول نیست ولی وای به روزیکه موقع تاوان برسه..

ایسان اخ برام دعا کن 

ایشالله خیر ببینی 

شش ماهه مرده متحرکم 

مادرم مریض شده 

بابام فکرو خیلل 

من داغون 

زمين گرده ودنياكوچيك🌎زندگي قانون باورهاولياقتها🌈  قانون جذب رازِبزرگ زندگی🦄كارمارازِكائنات♻️خدامعجزه میکنه🔮شانس اسم دومِ خداست وقتي ميخواد امضاش زير آرزوهات ناشناس بمونه🙏 انرژی مثبت تنها چیزیه ک بجای نصف شدن دوبــرابـر و حتي صدبـرابـر ميشهـ♡ الهي شكـرت💙 خدايا هم اكنون ب قلبم بيا و آرامشي عطا فرما از جنس خودت💚 پس از هر سختي آساني هست خدا دوبار تكرار كرد ك دلامون قرص باشه 💛♌︎♪♺❤︎⚅♾♥︎∞♡☯︎☂︎ઈ(◕ั◡◕ั)*゚
اخ برام دعا کن  دوس دارم اس بده منو‌حلال کن  دارم میمیرم  شش ماهه من عذاب  ش ...

اشتباه محضه کارای منو نکن سرمو سفیدکردم 

اشتباه نکن اشتباه نکن من میگم پشیمونم اون چ عنی بود ک گریه کردم غذا نمیخورم اشتباه کردم 

اشتباه محضه کارای منو نکن سرمو سفیدکردم  اشتباه نکن اشتباه نکن من میگم پشیمونم اون چ عنی بود ک ...

دعا کن تقاص بده دعا کن اس حلالیت بده 

میدونم 

ولی من واقعا نمیتونم منو پارسال میدیدی شاد 

پایه خنده 

ایسان اخ برام دعا کن  ایشالله خیر ببینی  شش ماهه مرده متحرکم  مادرم مریض شده  ...

محتاج دعام..حتمااا عزیزم فقط صبور باش خودمم الان تو مرحله صبرم و بجز دعا وصبرو توکل هییچ کاری ازدستم برنمیاد.. رو یه کاغذ نوشتم صبور باش و چسبوندم به دیوار اتاقم پیشنهاد میدم همینکارو کن خیلی تاثیرداره

دعا کن تقاص بده دعا کن اس حلالیت بده  میدونم  ولی من واقعا نمیتونم منو پارسال میدیدی شاد ...

یه نذری که در توانت هست بردار به نیت اینکه اگه به صلاحته برگرده وازدواج کنین.. مثلا نذر صلوات هدیه به امام جواد یا ختم قرآن یا هرچی که به دل خودت میفته 

خاک بر سرش😕

اخ امضات 

كاش خدا جوابشو بده

زمینگرده جاانم اصصصلا ناراجت نباش بهت قول میدم دوباره برمیگرده میفته ب دستو پاهات..من خودم این اتفاق بهم افتاد

( در حد بضاعت علمی خودم مشاوره میدم خواستید درخواست بدید در خدمتم)🥰    انسان تنها موجودیست که برای انسان شدن به آموزش نیاز داره..من یک آگاهی جو هستم 🙂💭🌱 برای خوشبخت شدن باید خودآگاه شد 💜..عضویتم سال ۹۶ هست کاربر قدیمی ام🥰❤️
زمینگرده جاانم اصصصلا ناراجت نباش بهت قول میدم دوباره برمیگرده میفته ب دستو پاهات..من خودم این اتفاق ...

ولي اون روز اخر گف من برنميگردم گف تو احساسي من عقلاني وسط نياورون منو شوت كرد پايين گف داري حوصلمو سر ميبري انگار من .... م ببخشا انگار نه انگار هفت سال اون همه خاطره از شمالي ترين نقطه تهران تا جنوبي ترينش داشتيم  

و مامانش هم گف پسره من مغرور و خود مختاره تو هم رو نروشي  نميخوادت 

میده  نگران نباش❤

البته بگم كه دعا هم زدن همون مادرش و خواهرش و صد البته جاريم 

روزي ك جاريم ز زد دلداريم بده خداشاهدههههه خوشحالي صداش موج ميزد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز