2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 88 پست
عزیزم اینارو خدا خووووب جوابشونو میده😏

چون اخه خيليا ب من گفتن چون ايشون هم ازمادر هم از پدر سيدن خدا جوابشو نميده

زمين گرده ودنياكوچيك🌎زندگي قانون باورهاولياقتها🌈  قانون جذب رازِبزرگ زندگی🦄كارمارازِكائنات♻️خدامعجزه میکنه🔮شانس اسم دومِ خداست وقتي ميخواد امضاش زير آرزوهات ناشناس بمونه🙏 انرژی مثبت تنها چیزیه ک بجای نصف شدن دوبــرابـر و حتي صدبـرابـر ميشهـ♡ الهي شكـرت💙 خدايا هم اكنون ب قلبم بيا و آرامشي عطا فرما از جنس خودت💚 پس از هر سختي آساني هست خدا دوبار تكرار كرد ك دلامون قرص باشه 💛♌︎♪♺❤︎⚅♾♥︎∞♡☯︎☂︎ઈ(◕ั◡◕ั)*゚

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم اینارو خدا خووووب جوابشونو میده😏

خدا از دهنت بشنوه اسمتو يادم ميمونه بيام منشنت كنم شيريني بدم

زمين گرده ودنياكوچيك🌎زندگي قانون باورهاولياقتها🌈  قانون جذب رازِبزرگ زندگی🦄كارمارازِكائنات♻️خدامعجزه میکنه🔮شانس اسم دومِ خداست وقتي ميخواد امضاش زير آرزوهات ناشناس بمونه🙏 انرژی مثبت تنها چیزیه ک بجای نصف شدن دوبــرابـر و حتي صدبـرابـر ميشهـ♡ الهي شكـرت💙 خدايا هم اكنون ب قلبم بيا و آرامشي عطا فرما از جنس خودت💚 پس از هر سختي آساني هست خدا دوبار تكرار كرد ك دلامون قرص باشه 💛♌︎♪♺❤︎⚅♾♥︎∞♡☯︎☂︎ઈ(◕ั◡◕ั)*゚
زمینگرده جاانم اصصصلا ناراجت نباش بهت قول میدم دوباره برمیگرده میفته ب دستو پاهات..من خودم این اتفاق ...

خیلی سخت بود برام سپردمش بخدا

بیاد من پسش میزنم دیگه نمیخوامش 

واقعا؟ چجوری؟

اره من یکسال از عمرمو گذاشتم پاش ۶ ماه کلا با خانوادم

باهاش بحث داشتیم هو رور گریه من واسه بدست اوردنش جنگیدم اما وسط اون بحبوبه فهمیدم داره بهم خیانت میکنخ اون سری خودم با خانوادم همنظر شدمو بیخیالش شدم هبچوقت واسش بد نخواستمو نمیخوام اما دلم شکست چند ماه بعدش مث روز واسم روشنه اومد پیویم فهمیدم اون دختره هم بهش خیانت کرده😊 به همین راحتی گرد ب گرد مث چرخه میچرخه اونم دلش مث من شکسته شد

( در حد بضاعت علمی خودم مشاوره میدم خواستید درخواست بدید در خدمتم)🥰    انسان تنها موجودیست که برای انسان شدن به آموزش نیاز داره..من یک آگاهی جو هستم 🙂💭🌱 برای خوشبخت شدن باید خودآگاه شد 💜..عضویتم سال ۹۶ هست کاربر قدیمی ام🥰❤️
خیلی سخت بود برام سپردمش بخدا بیاد من پسش میزنم دیگه نمیخوامش 

میدونم عزیزم خودم کشیدم پست بالاییرو بخون

( در حد بضاعت علمی خودم مشاوره میدم خواستید درخواست بدید در خدمتم)🥰    انسان تنها موجودیست که برای انسان شدن به آموزش نیاز داره..من یک آگاهی جو هستم 🙂💭🌱 برای خوشبخت شدن باید خودآگاه شد 💜..عضویتم سال ۹۶ هست کاربر قدیمی ام🥰❤️
ولي اون روز اخر گف من برنميگردم گف تو احساسي من عقلاني وسط نياورون منو شوت كرد پايين گف داري حوصلمو ...

مگه دلت نشکسته؟؟ خدا یجوری میزاره تو زندگیش درد الانتو بکشه مطمعن باش 

عزیزم واقعا این همه صبر و تحملت قابل تحسینه😍❤

ممنون گلم ..ادما از همین سختی هاست که قوی میشن ولی امیدوارم روزی برسه ک ادما انسان بشن

دوباره موندی باهاش یا پسش زدی؟

بعد کلی خواهش تمنا موندم ولی این سری خانواده هامون با ادمه رابطع و ازدواجمون راضی نشدن ماهم فهمیدیم از لحاظ خانوادگی تفاهم نداریمو در یک سطح نیستیم جدا شدیم الان نزدیکه یکساله

وقتی دلت براش تنگ میشه چیکار میکنی که آروم بشی؟

اوایل خیلی سخت بود هر روز بهونشو میگرفتم با اینکه بهم بد کرده بود خییلی سخت گذشت اگه بهم بگن سختترین و دردناک ترین قسمت زندگیت کدوم بود همون یکسال بود همه چیمو از دست دادم اعتماد خانرادمو هنوز ک هنوزه با لینکه یکسال میگذره ولی هنوز بهم مشکوکن ک دوباره برنگردم پیشش ولی الان دیگه شمارشم حتی یادم نیس 

فقط ی تیشرت دارم ازش اونم از خودم دور کردم مامانم ازم گرفت ولی چند روز پیش اتفاقی دیدمش کلی بغض کردم و اشک ریختم دلم ب هودم میسوخت 

اوایل خیلی سخت بود هر روز بهونشو میگرفتم با اینکه بهم بد کرده بود خییلی سخت گذشت اگه بهم بگن سختترین ...

خدایا هرچه زودتر مهرِ اون پسر رو از دلِ آبجیِ قشنگم بیرون کن  و خیلی خیلی زود جفت الهی اش رو وارد زندگیش کن❤😞

💖
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز