2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 88 پست
چرا؟ تودوستی ولت کرد؟

نامزدی قبل عقد

زمين گرده ودنياكوچيك🌎زندگي قانون باورهاولياقتها🌈  قانون جذب رازِبزرگ زندگی🦄كارمارازِكائنات♻️خدامعجزه میکنه🔮شانس اسم دومِ خداست وقتي ميخواد امضاش زير آرزوهات ناشناس بمونه🙏 انرژی مثبت تنها چیزیه ک بجای نصف شدن دوبــرابـر و حتي صدبـرابـر ميشهـ♡ الهي شكـرت💙 خدايا هم اكنون ب قلبم بيا و آرامشي عطا فرما از جنس خودت💚 پس از هر سختي آساني هست خدا دوبار تكرار كرد ك دلامون قرص باشه 💛♌︎♪♺❤︎⚅♾♥︎∞♡☯︎☂︎ઈ(◕ั◡◕ั)*゚

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم امشب پیاما عشق خیانکارمو خوندم

اون دوست دارماا اون عزیزم گفتناا دلم تنگ شد براش ولی بیشتر متنفر شدم ازش😑بعد سه سال بهم خیانت کرد

منم بعد کات فهمیدم خیانت کرده بود😑

لطفا لایکم نکنین لایکم نکنین  لایکم نکنین  لایکم نکنین ریپم کنین خوشحال شم🥰🥰 
صلاح چی  اکه ادم من نبوده چرا خدا گذاشته توی زندگیم  بعد میگن سیده تقاص نمیده

برات تجربه شد مثل الان من

سید و غیر سید نداره عزیزم کسی قرار باشه تقاص پس بده میده 

همه ادما برابرن 

همینکار و میکنم💔ممنون عزیزم برام دعا کن بتونم فراموشش کنم

افرین عزیزم موفق باشی

چشم دعا میکنم

سلام دوستان گلم من حامی ترنس ها هستم اونها نجس نیستن .خنده دار نیستن.نشانه آخرالزمان نیستن.اونهاام انسان هستند و مثل ما حق زندگی دارن و ما نباید باخنده های الکی این حق و ازشون بگیریم خنده های ما باعث گریه های شبانه اونها هستش پس بیاین مهربون و حمایت کننده باشیم❤🤝
برات تجربه شد مثل الان من سید و غیر سید نداره عزیزم کسی قرار باشه تقاص پس بده میده  همه اد ...

کاش زنده باشم بمونم 

زمين گرده ودنياكوچيك🌎زندگي قانون باورهاولياقتها🌈  قانون جذب رازِبزرگ زندگی🦄كارمارازِكائنات♻️خدامعجزه میکنه🔮شانس اسم دومِ خداست وقتي ميخواد امضاش زير آرزوهات ناشناس بمونه🙏 انرژی مثبت تنها چیزیه ک بجای نصف شدن دوبــرابـر و حتي صدبـرابـر ميشهـ♡ الهي شكـرت💙 خدايا هم اكنون ب قلبم بيا و آرامشي عطا فرما از جنس خودت💚 پس از هر سختي آساني هست خدا دوبار تكرار كرد ك دلامون قرص باشه 💛♌︎♪♺❤︎⚅♾♥︎∞♡☯︎☂︎ઈ(◕ั◡◕ั)*゚
صلاح چی  اکه ادم من نبوده چرا خدا گذاشته توی زندگیم  بعد میگن سیده تقاص نمیده

ربطی نداره هر کی میخواد باشه خدا وقتی تقاص دل شکسته تورو ازش میگیره به این چیزا نگاه نمیکنه🙂خدا از حق و الناس نمی‌گذره عزیزم و دلشکستن حق الناسه

منم امشب پیاما عشق خیانکارمو خوندم اون دوست دارماا اون عزیزم گفتناا دلم تنگ شد براش ولی بیشتر متنفر ...

واقعا خیانت فراموش نمیشه

ادم بد ذات همینه

هیچ وقت درست نمیشه بهترین هم باشی بازم خیانت میکنن چون ذاتشون خرابه 

واقعا خیانت فراموش نمیشه ادم بد ذات همینه هیچ وقت درست نمیشه بهترین هم باشی بازم خیانت میکنن چون ذ ...

ازش سر بودم😂

لطفا لایکم نکنین لایکم نکنین  لایکم نکنین  لایکم نکنین ریپم کنین خوشحال شم🥰🥰 
ربطی نداره هر کی میخواد باشه خدا وقتی تقاص دل شکسته تورو ازش میگیره به این چیزا نگاه نمیکنه🙂خدا از ...

کاش بمونم ببینم شش ماهه همه چیم ریخته بهم 

هر عطری هر خیابونی حالمو بد میکنه 

چجوری دختره ولش کرد و دوباره خودش برگشت؟؟ باز ولش میکنه

از رابطشون دقیق نمیدونم فقط اینو میدونم ک دختره ولش کرده

هه ااالانم بهم گفت 8 سال منتظرش بودم بالاخره برگشت