زمين گرده ودنياكوچيك🌎زندگي قانون باورهاولياقتها🌈 قانون جذب رازِبزرگ زندگی🦄كارمارازِكائنات♻️خدامعجزه میکنه🔮شانس اسم دومِ خداست وقتي ميخواد امضاش زير آرزوهات ناشناس بمونه🙏 انرژی مثبت تنها چیزیه ک بجای نصف شدن دوبــرابـر و حتي صدبـرابـر ميشهـ♡ الهي شكـرت💙 خدايا هم اكنون ب قلبم بيا و آرامشي عطا فرما از جنس خودت💚 پس از هر سختي آساني هست خدا دوبار تكرار كرد ك دلامون قرص باشه 💛♌︎♪♺❤︎⚅♾♥︎∞♡☯︎☂︎ઈ(◕ั◡◕ั)*゚
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
همینکار و میکنم💔ممنون عزیزم برام دعا کن بتونم فراموشش کنم
افرین عزیزم موفق باشی
چشم دعا میکنم
سلام دوستان گلم من حامی ترنس ها هستم اونها نجس نیستن .خنده دار نیستن.نشانه آخرالزمان نیستن.اونهاام انسان هستند و مثل ما حق زندگی دارن و ما نباید باخنده های الکی این حق و ازشون بگیریم خنده های ما باعث گریه های شبانه اونها هستش پس بیاین مهربون و حمایت کننده باشیم❤🤝
برات تجربه شد مثل الان من سید و غیر سید نداره عزیزم کسی قرار باشه تقاص پس بده میده همه اد ...
کاش زنده باشم بمونم
زمين گرده ودنياكوچيك🌎زندگي قانون باورهاولياقتها🌈 قانون جذب رازِبزرگ زندگی🦄كارمارازِكائنات♻️خدامعجزه میکنه🔮شانس اسم دومِ خداست وقتي ميخواد امضاش زير آرزوهات ناشناس بمونه🙏 انرژی مثبت تنها چیزیه ک بجای نصف شدن دوبــرابـر و حتي صدبـرابـر ميشهـ♡ الهي شكـرت💙 خدايا هم اكنون ب قلبم بيا و آرامشي عطا فرما از جنس خودت💚 پس از هر سختي آساني هست خدا دوبار تكرار كرد ك دلامون قرص باشه 💛♌︎♪♺❤︎⚅♾♥︎∞♡☯︎☂︎ઈ(◕ั◡◕ั)*゚
ربطی نداره هر کی میخواد باشه خدا وقتی تقاص دل شکسته تورو ازش میگیره به این چیزا نگاه نمیکنه🙂خدا از ...
کاش بمونم ببینم شش ماهه همه چیم ریخته بهم
هر عطری هر خیابونی حالمو بد میکنه