2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 88 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دارم همینکار و میکنم امیدوارم بتونم فراموشش کنم😔💔

میتونی عزیزم

سعی کن فقط کارایی که حالت خوب میشه انجام بدی

با خانوادت با دوستات بیشتر وقت بگذرون .اصلا ام سعی کن بهش فکر نکنی.و باخودت تکرار کن اون لیاقت من و نداشت 

بعد از چندماه فراموشش میکنی نگران نباش

سلام دوستان گلم من حامی ترنس ها هستم اونها نجس نیستن .خنده دار نیستن.نشانه آخرالزمان نیستن.اونهاام انسان هستند و مثل ما حق زندگی دارن و ما نباید باخنده های الکی این حق و ازشون بگیریم خنده های ما باعث گریه های شبانه اونها هستش پس بیاین مهربون و حمایت کننده باشیم❤🤝
این چه عشقیه برامن توضیح بدید. از کدوم نوعش هست؟🤔

من عاشقش بودم دوسش داشتم اونم همچین حسی بهم متتقل کرد ک عاشقمه ولی اون منو برای وقت گذرونی میخواست همش باهام سرد میشد اواخر و اخرش بعد چن ماه اعتراف کرد ک عشق سابقش برگشته دلش پیش اون گیره رفت سراغ اون

انگار اصلا من وجود ندارم 

مطمئن باش میاد 🙂🙂 تو هم فکرشو نکن اینجور ادما ارزش ندارن که بخوای بهشون فکر کنی یا غصه بخوری

مطمئنم یه روز ک دیره پشیمون برمیگرده چون همیشه میگفت کسی اندازه تو منو دوس نداشته همه فقط حرف بودن

عاشق هم بودین? چرا رف 

تاپیکم توی پروفایلمه دومی از بالا الان باز بگم اشکم در میاد 

نمیدونم 

ولی بنظر من ادم عاشق هیچوقت نمیره حتی اگه طرفش بدترینا سرش بیاره گناه من این بوذد‌ دوسش داشتم  اخرشگفت ی زمان دوسم داشته حالا نداره 

رو نروشم 

گفت سرانجامی نداریم 

گفت تو احساسی من منطقیم  

و من زار میزدم 

یکی هم دلم رو سوزوند میگفت چون سیده تاوان نمیده

زمين گرده ودنياكوچيك🌎زندگي قانون باورهاولياقتها🌈  قانون جذب رازِبزرگ زندگی🦄كارمارازِكائنات♻️خدامعجزه میکنه🔮شانس اسم دومِ خداست وقتي ميخواد امضاش زير آرزوهات ناشناس بمونه🙏 انرژی مثبت تنها چیزیه ک بجای نصف شدن دوبــرابـر و حتي صدبـرابـر ميشهـ♡ الهي شكـرت💙 خدايا هم اكنون ب قلبم بيا و آرامشي عطا فرما از جنس خودت💚 پس از هر سختي آساني هست خدا دوبار تكرار كرد ك دلامون قرص باشه 💛♌︎♪♺❤︎⚅♾♥︎∞♡☯︎☂︎ઈ(◕ั◡◕ั)*゚
میتونی عزیزم سعی کن فقط کارایی که حالت خوب میشه انجام بدی با خانوادت با دوستات بیشتر وقت بگذرون .ا ...

همینکار و میکنم💔ممنون عزیزم برام دعا کن بتونم فراموشش کنم

مطمئنم یه روز ک دیره پشیمون برمیگرده چون همیشه میگفت کسی اندازه تو منو دوس نداشته همه فقط حرف بودن

ادمی که با پای خودش میره رو دیگه هیچ وقت وارد زندگیت نکن چون باز یه روزی همینکار و میکنه ولش کن بره برای خودش ولی جواب این کاراش میاد سراغش

تاپیکم توی پروفایلمه دومی از بالا الان باز بگم اشکم در میاد  نمیدونم  ولی بنظر من ادم عا ...

متاسفم عزیزم😔 واقعا سخته درکت میکنم

عاشق نبوده ادم عاشق هیچ وقت نمیره اونم بعد چن سال

حتما به صلاحت بوده عزیزم 

ادمی که با پای خودش میره رو دیگه هیچ وقت وارد زندگیت نکن چون باز یه روزی همینکار و میکنه ولش کن بره ...

دیگه راه برگشتی نیس 

فقط دوس دارم پشیمونیش و ببینم همین

مگه ن واسم تموم شده باااینکه دوسش دارم 

متاسفم عزیزم😔 واقعا سخته درکت میکنم عاشق نبوده ادم عاشق هیچ وقت نمیره اونم بعد چن سال حتما به ...

صلاح چی 

اکه ادم من نبوده چرا خدا گذاشته توی زندگیم 

بعد میگن سیده تقاص نمیده

زمين گرده ودنياكوچيك🌎زندگي قانون باورهاولياقتها🌈  قانون جذب رازِبزرگ زندگی🦄كارمارازِكائنات♻️خدامعجزه میکنه🔮شانس اسم دومِ خداست وقتي ميخواد امضاش زير آرزوهات ناشناس بمونه🙏 انرژی مثبت تنها چیزیه ک بجای نصف شدن دوبــرابـر و حتي صدبـرابـر ميشهـ♡ الهي شكـرت💙 خدايا هم اكنون ب قلبم بيا و آرامشي عطا فرما از جنس خودت💚 پس از هر سختي آساني هست خدا دوبار تكرار كرد ك دلامون قرص باشه 💛♌︎♪♺❤︎⚅♾♥︎∞♡☯︎☂︎ઈ(◕ั◡◕ั)*゚

خدا رو شکر کن که یه ادم خیانت کار از زندگیت رفت بیرون و شناختیش. 

اون شخص تعهد و وفاداری سرش نمیشه. 

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

چه الکی😐😐

انگار داشته خاله بازی میکرده😂

عـــشـــق فــقــط خـــدا❤بـــقــیه رو بــیــخــیـال🤞🤞بعضیاتون وبه خاطر امضاتون لایک میکنم نه کامنتتون😊بچه دبستانیاوخودشیرین هایی ک گزارش میزنید درچه حالید🤔😤😂مامان دوتا پرنسسم😍💑
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز