2777
2789
عنوان

دختر سه ماهمو دعوا کردم خندید

101 بازدید | 48 پست
سه ماه و نیمشه. چند شبه تا ساعت چهار نمیخوابه و بازی میخواد. دیشبم تا پنج صبح بیدار بود. البته تو روز کمبود خوابشو حسابی جبران میکنه. یه بار که تا چهار صبح بیدار بود دیگه خیلی خسته شدم و بهش گفتم شششششش ( یعنی ساکت) طفل معصوم فکر کرد دارم باهاش بازی میکنم زد زیر خنده. از ته دل خندید. دلم براش سوخت ولی چیکار کنم شب ساعت سه چهار که میشه دیگه خیلی خسته میشم تو تختش بزارم نق میزنه یا باید به حالت نشسته بقلش بگیرم چون خوشش میاد بشینه و اطرافو ببینه یا باهاش بازی کنم. شبها خیلی فعاله. تاریکم که میکنم میبینم با چشمای کاملا باز داره لوستر رو نگاه میکنه و میخنده. حالا روزا راحت میخوابه ها ولی شبها اصلا. دیگه نمیدونم چی کار کنم شب خوابش ببره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخی عزیزم. خب روزا نذار زیاد بخوابه. بیدار نگهش دار. یا اصن سرشب بهش قطره استامینوفن بده

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

ای جاااانم خدایا 10تاااا از اینا بهم بده که شبا نخوابن باهم لوسترو نیگا کنیم بخندیم

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

آخی عزیزم.نی نی منم همینجوربود شبانمیخوابیدتاساعت 6صبح بیداربود وقتی که هواروشن میشدمیخوابید.درکت میکنم خیلی سخته ولی میگذره
بعضی وقتا باید بد باشی تا بدونن خوب بودن وظیفه نیست😏
خودتم ساعت خوابتو عوض کن 😃😃😃 دختر من یه ماه و نیمشه انقدر اخمالوئه، دختر شما از می خندید؟؟

مدرس حرفه ای گلدوزی تخصصی، پیج: el.dookht. سایت آموزش آنلاین(دوره ها تا ماه آینده بارگزاری میشه): www.elnazmehregani.com

ببین عزیزم من از نزدیک هام شنیدم دختر نازت تو دوره ای که شب وروز رو گم کرده میگذره این رو همه بچه ها دارن
بارالها هزاران مرتبه شکرت شکر بخاطر فرشته ای که بهم عطا نمودی ......خدایا به دوستانم فرشته ای سالم وصالح عطا کن ممممنونم خداجون [smiley]s/sm_50.gif[/smiley]
روزا هم باهاش بازی میکنم ولی وقتی خسته بشه حتما باید بخوابه وگرنه نق میزنه. یه بار باباش میخواست بیدار نگش داره تو هوا افقی نگهش داشته یود همونجوری خوابش برد هر چی هم تکونش دادبیدار نشد