سه ماه و نیمشه. چند شبه تا ساعت چهار نمیخوابه و بازی میخواد. دیشبم تا پنج صبح بیدار بود. البته تو روز کمبود خوابشو حسابی جبران میکنه. یه بار که تا چهار صبح بیدار بود دیگه خیلی خسته شدم و بهش گفتم شششششش ( یعنی ساکت) طفل معصوم فکر کرد دارم باهاش بازی میکنم زد زیر خنده. از ته دل خندید. دلم براش سوخت ولی چیکار کنم شب ساعت سه چهار که میشه دیگه خیلی خسته میشم تو تختش بزارم نق میزنه یا باید به حالت نشسته بقلش بگیرم چون خوشش میاد بشینه و اطرافو ببینه یا باهاش بازی کنم. شبها خیلی فعاله. تاریکم که میکنم میبینم با چشمای کاملا باز داره لوستر رو نگاه میکنه و میخنده. حالا روزا راحت میخوابه ها ولی شبها اصلا. دیگه نمیدونم چی کار کنم شب خوابش ببره
حالا یه شب وقتی خوابوندمش گزاشتمش سر جاش تا اومدم بلند شم برم صدای دزدگیر ماشین از کوچه اومد اونم بلافاصله بیدار شد. دیشب هم کلی باهاش بازی کردیم ولی انگار خسته نشد
شب زیاد باهاش بازی میکنیم ولی انگار اثری نداره. یعنی یه چرت میزنه بعد بیدار میشه و دیگه نمیخوابه. البته بدنشم خیلی گرمه. من روش چیزی نمیندازم یا یک کهنه نازک میندازم ولی بازن خیلی گرمشه. یه بار بقلش گرفتم نشستم روی مبل اروم سرشو گردنشو فوت کردم که خنک بشه یه دفعه خودشو شل کرد خوابید. البته یه ساعت بعدش دوباره بیدار شد
دختر منم تقریبا همین جوری بود .. شده بود 7 صبح میخوابیدم .. یه چند روز رفتیم مسافرت برگشتم و شبها ساعت 10 حمومش میکردم .. خوب شد .. شب اولی که ساعت 3 خوابید داشتم بال درمیاوردم .
عزیز دلم دختر منم چند روز دیگه سه ماهش میشه من شبا هنوز قنداقش میکنم قنداق که میکنم میفهمه باید بخوابه معمولن 12_1 میخابه تا 6 صبح جدیدن ساعت 6 ،8 ، 10 هنوز خوابه بهش شیر میدم و اون همچنان میخابه دختر منم عاش لوستره
اخه الان خیلی گرمشه نمیشه قنداقش کنم. خودم شبا سردم میشه ولی انگار اون گرماییه. بچه ها چیزای براق دوست دارند. گاهی تو روز تختش رو که زیر لوستره تکون میدم هیپنوتیزم میشه میخوابه. البته این لوستره همیشه خاموشه تا چشماش اذیت نشه
عزیزم این حالت جویدن برای رفلکسه احتمالا بیش از حد شیر بهش میدی بالا میاره و چون دوباره همونو می خوره نمی فهمی رفلکس پنهان میگن مثل ترش کردن خودمون انگار داره ادامس می جوه به دکترش بگو بهش رانیتیدین بده به پستونک عادتش بده که بیش از اندازه شیر نخوره
من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼