2777
2789
عنوان

iui

1193 بازدید | 32 پست

کساییکه iui کردن میشه بیاید ؟من دیروز انجام دادم و نمیدونم چقدر باید امیدوار باشم. دکتر گفت فقط کارای سنگین نکن منم دیروز و امروز خونه موندم ولی از فردا باید برم سرکار. میشه از تجربیاتتون بگید ؟

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عزیزم از الان ک نمیدانم چندمه iUI کردید تا رور ۲۰ پریودیتون ۱ شب در میون هم رابطه داشته باشید و شما ب شکم بخوابید زمان اقدام و ب همسرتون هم قبلش عرق کاسنی بدید خودتون هم گرمی جات بخورید اینکار میگن بعد از iUI شانس رو بیشتر میکنه و صبحا ناشتا ی قاشق نشاسته توی اب حل کنید و بخورید

عزیزم از الان ک نمیدانم چندمه iUI کردید تا رور ۲۰ پریودیتون ۱ شب در میون هم رابطه داشته باشید و شما ...

مرسی عزیزم. دیروز انجام دادم دگتر گفت از امشب یک شب درمیون رابظه داشته باشم و بهم شیاف هم داده. 

انشالله عزیزم به سلامتی منم ۲۶ فروردین ای یو ای کردم انشالله که باردار بشید

ممنون عزیزم. برای شما هم ازمایش نوشت بعد 2 هفته که ببینید باردارید یانه؟

بعد چند وقت اقدام طبیعی iui کردی ؟هزینه  iui بدون دارو سونو چقدر شد ؟کجا انجام دادی؟مشکلتون چی ...

عزیزم من 27 سالمه و بعد 1 سال و 3 ماه دکتر بهم پیشنهاد آی یو آی داد. توی بیمارستان عرفان انجام دادم. هزینه بیمارستان ( خود آی یو آی) شد 840 تومن. اونجا سونو نکردن برام. دو روز قبلش مطب دکتر سونو کردم که شد 140 تومن و دارو هم کلومیفن خوردم ومتفورمین (که هرروز میخورم اینو). امپول hmg هم روزی یه دونه از 7 تا 11 پریود زدم و روز 12 hcg زدم که 36 ساعت بعدش رفتم برای آی یو آی. به همسرمم داروهای تقویتی داده بود.

من تنبلی متوسط تخمدان دارم و همسرمم واریکوسل یک طرفه متوسط داره ولی سرعت و تعداد اسپرماش اکیه (مورفولوژیش یکم مشکل داره). ولی خب من هرماه فولیکول دارم و تخمک هم ازاد میکنم و پریودامم منظمه. برای همین دکتر گفت قبل اینکه شوهرت عمل کنه آی یو آی رو امتحان کن. 

خیلی ممنون عزیزم ک کامل جواب دادی ان شاالله حتما نتیجه می گیری    

ممنون عزیزم شما هم همینطور. آی یو آی اصلا درد خاصی نداره و فقط بعدش یکم زیر دلت گرفتگی پیدا میکنه (ولی دردش برا یمن کمتر از درد پریود بود ) 

. انشالله اگر خواستی انجام بدی برات خوب باشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز