2777
2789
عنوان

iui

1191 بازدید | 32 پست

کساییکه iui کردن میشه بیاید ؟من دیروز انجام دادم و نمیدونم چقدر باید امیدوار باشم. دکتر گفت فقط کارای سنگین نکن منم دیروز و امروز خونه موندم ولی از فردا باید برم سرکار. میشه از تجربیاتتون بگید ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم از الان ک نمیدانم چندمه iUI کردید تا رور ۲۰ پریودیتون ۱ شب در میون هم رابطه داشته باشید و شما ب شکم بخوابید زمان اقدام و ب همسرتون هم قبلش عرق کاسنی بدید خودتون هم گرمی جات بخورید اینکار میگن بعد از iUI شانس رو بیشتر میکنه و صبحا ناشتا ی قاشق نشاسته توی اب حل کنید و بخورید

عزیزم از الان ک نمیدانم چندمه iUI کردید تا رور ۲۰ پریودیتون ۱ شب در میون هم رابطه داشته باشید و شما ...

مرسی عزیزم. دیروز انجام دادم دگتر گفت از امشب یک شب درمیون رابظه داشته باشم و بهم شیاف هم داده. 

انشالله عزیزم به سلامتی منم ۲۶ فروردین ای یو ای کردم انشالله که باردار بشید

ممنون عزیزم. برای شما هم ازمایش نوشت بعد 2 هفته که ببینید باردارید یانه؟

بعد چند وقت اقدام طبیعی iui کردی ؟هزینه  iui بدون دارو سونو چقدر شد ؟کجا انجام دادی؟مشکلتون چی ...

عزیزم من 27 سالمه و بعد 1 سال و 3 ماه دکتر بهم پیشنهاد آی یو آی داد. توی بیمارستان عرفان انجام دادم. هزینه بیمارستان ( خود آی یو آی) شد 840 تومن. اونجا سونو نکردن برام. دو روز قبلش مطب دکتر سونو کردم که شد 140 تومن و دارو هم کلومیفن خوردم ومتفورمین (که هرروز میخورم اینو). امپول hmg هم روزی یه دونه از 7 تا 11 پریود زدم و روز 12 hcg زدم که 36 ساعت بعدش رفتم برای آی یو آی. به همسرمم داروهای تقویتی داده بود.

من تنبلی متوسط تخمدان دارم و همسرمم واریکوسل یک طرفه متوسط داره ولی سرعت و تعداد اسپرماش اکیه (مورفولوژیش یکم مشکل داره). ولی خب من هرماه فولیکول دارم و تخمک هم ازاد میکنم و پریودامم منظمه. برای همین دکتر گفت قبل اینکه شوهرت عمل کنه آی یو آی رو امتحان کن. 

خیلی ممنون عزیزم ک کامل جواب دادی ان شاالله حتما نتیجه می گیری    

ممنون عزیزم شما هم همینطور. آی یو آی اصلا درد خاصی نداره و فقط بعدش یکم زیر دلت گرفتگی پیدا میکنه (ولی دردش برا یمن کمتر از درد پریود بود ) 

. انشالله اگر خواستی انجام بدی برات خوب باشه