2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عاایه بشرط اینکه شخص ماهری برات انجام بده

من فکر نکنم جایی از بدنم باشه که حجامت نکرده باشم، از حجامت سر بگیر تا زیر چونه و پشت گوش و گودی کمر و قاعده ریه و کنار قوزک پا و کبد و پشت ساقین و ساکرال و....

بچه هامم دائم حجامت می کنم

عاایه بشرط اینکه شخص ماهری برات انجام بده من فکر نکنم جایی از بدنم باشه که حجامت نکرده باشم، از حجا ...

واقعا تاثیر داشته؟پسرم ۶سالشه تیرویئدش کم کاره خودمم همینطور پسرم خیلی از نظر قدی مونده

برای خوشبختی بچه هام صلوات..ممنون
واقعا تاثیر داشته؟پسرم ۶سالشه تیرویئدش کم کاره خودمم همینطور پسرم خیلی از نظر قدی مونده

اگر می خوای قدش بلند بشه حجامت نقره یا کنار قوزک پا انجام میدن و بادکش خورشیدی

ولی اگر می خوای تیروئیدش اصلاح بشه، درمانهای مخصوص داره، ماساژمخصوص تیروئید و جامع و مرزنجوش، ولی حتما ببر پیش یکی از نماینده های اقای تبریزیان تو شهرتون، کارشون عالیه

عالیه   به شرطی که به طبعت بخوره   به بعضی که خیلی طبعشون سرده سازگارنیست اذیت می شن    مثل واکسن می مونه   قبلا خیلی سرما خوردگی وبیماریهای ویروسی مبتلا می شدم ازوقتی که حجامت می کنم حتی کرونا هم نگرفتم باوجود برخورد بافرد مبتلا    البته حتما باید روزهای خاصی که سفارش شده  وشرایطش رعایت بشه تانتیجه بگیری