2777
2789
عنوان

حجامت ..

| مشاهده متن کامل بحث + 6713 بازدید | 40 پست
من مشکل تیروئید کم کار دارم

هو الشافی

حجامت خوبه

ولی سر خود این کار رو نکنید یعنی برا مریضیتون از پزشک سنتی مشورت بگیرید....

کاربر مرد هستم         اگر دین ندارید آزاده باشید...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگر می خوای قدش بلند بشه حجامت نقره یا کنار قوزک پا انجام میدن و بادکش خورشیدی ولی اگر می خوای تیرو ...

شما یه تاپیک دیگه دیدم  اطلاعات خیلی خوبی دارین؟دوره گذروندین؟منظورم دوره کلاسهای طب سنتی یا اسلامی؟یا مطالعاتتون زیاده؟

منم ۷ ۸ سالی هست انجام میدم بهتره زیر نظر پزشک باشه چون بعضی از این اشخاصی که انجام میدن متخصص نیستن... شرایط کلی اش رو هم بهتره خودتون در موردش بخونید چون خیلی اوقات کامل در موردش توضیح نمیدن مثلا اینکه قبل و بعدش چه کارایی باید انجام داد چی باید خورد روز و ساعت مناسبش کی هست و...

خـــــدایا… یادم بده آنقدر مشغول عیب‌های خودم باشم که عیب های دیگران را نبینم یادم بده اگر کسی را بد دیدم قضاوتش نکنم، درکش کنم… یادم بده بدی دیدم “ببخشم” ولی بدی نکنم! چرا که نمیدانم بخشیده میشوم یا نه… یادم بده اگر دلم شکست نفرین نکنم، دعا کنم، نتوانستم سکوت کنم… یادم بده اگر سخت بگیرم “سخت میبینم"… یادم بده به قضاوت کسی ننشینم چرا که در تاریکی همه شبیه هم هستیم…
شما یه تاپیک دیگه دیدم  اطلاعات خیلی خوبی دارین؟دوره گذروندین؟منظورم دوره کلاسهای طب سنتی یا اس ...

ممنونم، البته اطلاعات خاصی واقعا ندارم، الان در حال گذروندنم ولی هنوز اول راهم

منم ۷ ۸ سالی هست انجام میدم بهتره زیر نظر پزشک باشه چون بعضی از این اشخاصی که انجام میدن متخصص نیستن ...

آفرین دقیقا    من قبل اینکه برم حجامت  کلی در این رابطه مطالعه کردم   وگرنه خودشون که اصلا براشون مهم نیست  شرایط وزمانش که خیلی اهمیت داره

وای جدی؟؟؟ بعد چی میشه؟ حالتون بهتر میشه؟

بله، هم احساس سبکی هم اگر حجامت تخصصی برای بیماری خاصی انجام بدید نتیجش رو میبینید، مثلا در مورد کرونا که مرده زنده کنه، میگم البته بشرطی که حاجم مهارت داشته باشه کجا رو بادکش کنه و کجا رو حجامت 

تیروئید کم کار فقط ماساژ و باد کش داره، تیروئید پرکارو حجامت می کنن

من آلرژی فصلی چندساله م روباوجود اونهمه دوا ودکتر  فقط با۲بار حجامت فصل بهار طبق روزهای خاص که سرچ کردم   درمان کردم

حجامت سنته،،یعنی حتی ثوابم داره،،،خیلی دردهارو دوا میکنه وحتی پیشگیری میکنه،،،واینم بگم پزشکا خیلی هاشون مخالف حجامتن و ردش میکنن فقط بخاطر اینکه در دکانشون بسته نشه هیچوقت مردم رو تشویق نمیکنن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز