2777
2789
عنوان

حجامت ..

| مشاهده متن کامل بحث + 6713 بازدید | 40 پست
آفرین دقیقا    من قبل اینکه برم حجامت  کلی در این رابطه مطالعه کردم   وگرنه خودش ...

البته اینکه می فرمایید برای خودشون مهم نیست معمولا مراکزی که پزشک انجام میدن اینطوره، اطباء طب اسلامی کاملا مهمه، حتی هوا ابری باشه براتون انجام نمیدن، مگر اینکه حال بیمار خیلی خراب باشه و نیاز فوری به حجامت داشته باشه، مثلا در سکته

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ممنونم، البته اطلاعات خاصی واقعا ندارم، الان در حال گذروندنم ولی هنوز اول راهم

میشه منم راهنمایی کنید🙏

من طبعم گرم و خشکه

همیشه پوست بدنم خشکه و صورتم معمولیه

روی صورتم هم جای جوش دارم که به شکل کک مک شده

دلم میخواد پوستم شفاف و پف بشه.

به نظر شما چیکار کنم؟

ممنونم

میشه منم راهنمایی کنید🙏 من طبعم گرم و خشکه همیشه پوست بدنم خشکه و صورتم معمولیه روی صورتم هم جای ...

خوردن آلو و کاهو و شیر گرم با عسل، تخم شربتی و خاک شیر براتون خوبه. برای صورت هم گلاب اسپری کنید، سفیداب خیس خورده در گلاب بذارید روی صورتتون، ترکیب نوره طبیعی و حنا به مقدار مساوی لک رو از بین میبره، هر ده روز حداکثر یک دقیقه اروم روی پوست ماساژ بدید.

🟡کپسول بدل حجامت :

♦️جایگزین حجامت با خونگیری

♦️در صورتی که رفتار حجامت با خونگیری ممنوعیت داشته باشد استفاده از این کپسول به عنوان جایگزین عمل حجامت می باشد.

♦️مخصوص کسانی که از حجامت و خونگیری ترس و واهمه دارند.

دکتر میر حسین کاظمی

متخصص طب مکمل

شماره ی تماس :

09367461816

من آلرژی فصلی چندساله م روباوجود اونهمه دوا ودکتر فقط با۲بار حجامت فصل بهار طبق روزهای خاص که سرچ ک ...

سلام وقتتون بخیر هستین شما میشه منم بیشتر در این مورد راهنمایی کنین منم آلرژی دارم عطسه آبریزش کلافم میکنه

سلام وقتتون بخیر هستین شما میشه منم بیشتر در این مورد راهنمایی کنین منم آلرژی دارم عطسه آبریزش کلافم ...

سلام. عزیزم. هیچی دو بار تو فصل بهار. روزهایی که بیشتر سفارش شده. مثلا اواسط ماه قمری. بجز روزهای چهارشنبه و جمعه حجامت عام یعنی بین دو کتف انجام دادم. جزئیاتش رو تو نت سرج کن. که کاملتره

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

پسری که

bno | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز