2789
عنوان

دلم تنگ شده😪

181 بازدید | 33 پست

سلام.شما وقتی دلتون واسه یکی تنگ میشه چیکار میکنید؟من ۷سال با یکی بودم بعد از اسفند تا الان نه میتونم باهاش حرف بزنم نه پیام بدم نه ببینمش همشم من هی پیشقدم میشم.کلا همه چی بهم ریخت .هی هرسری خواستم درستش کنم بدتر شد دیگه این مدت منم کلا بیخیال شدم.ولی خوب چقدر من دلتنگی دارم،چقدر،چقدر،چقدررررررر.الانم که تو قرنطینم.نمیتونم ببینمش.خدایا من خستم شده........

آهنگ میزارم خیال پردازی میکنم

من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ⁦❤⁩: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم همش تو خیالاتم،ولی تاکی؟

من با همینا خوشم انگار واقعاً پیشمه

من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ⁦❤⁩: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕
کنار میام با دلتنگی دیگه

مریض شدم از دلتنگی،میدونی ای کاش فقط وابستش بودم یه چندروز که میگذشت کلا وابستگی از سرم میوفتاد،ولی وقتی دلبسته بشی دیگه کار خیلی سخت میشه......

چند سالته؟

۱۷ 

اول اهنگ بزار دلتنگیتو رفع کن بعد برو بیرون خودتو سرگرم کن هر کاری ک میشه یواش یواش عادت میشه من خودمم بخاطر یه ادم همینقد ناراحت بودم ک الان اسمشو تا نیارم جلوم یادم نمیفته همچین ادمی اصلا بود بخاطر کسی ک بخاطرش مامانم راهی بیمارستان شد🙂

مریض شدم از دلتنگی،میدونی ای کاش فقط وابستش بودم یه چندروز که میگذشت کلا وابستگی از سرم میوفتاد،ولی ...

دقیقا منم همین مشکلو دارم خیلی پیش میاد یهو بزنم زیر گریه وقتی به این فک میکنم ک اون منو دوس نداره من براش هیچ ارزشی ندارم  خیلی اذیت میشم ولی چه کنیم⁦🤷🏻‍♀️⁩🙃

🙂💔
دقیقا منم همین مشکلو دارم خیلی پیش میاد یهو بزنم زیر گریه وقتی به این فک میکنم ک اون منو دوس نداره م ...

ولی من میدونم دوسم داره و مطمئنم چقدر واسش مهمم،فقط نمیدونم تو این چند ماه چش شده......

اول اهنگ بزار دلتنگیتو رفع کن بعد برو بیرون خودتو سرگرم کن هر کاری ک میشه یواش یواش عادت میشه من خود ...

اون طور نیست که فکر میکنی،من کل نوجوونی و موونیمو  به پاش گذاشتم،دعوای خاصی نداریم،مشکل ما فقط سکوته،همین.....

من تقریبا از ۱۶ سالگی تا الان که ۲۱ سالمه باهاشم.خیال بافی تا یه حدی جوابه.....

من از ۱۳ سالگی عاشقش بودم. هیچ وقتم بهش نگفتم هیچ وقت هم محلش ندادم