سلام.شما وقتی دلتون واسه یکی تنگ میشه چیکار میکنید؟من ۷سال با یکی بودم بعد از اسفند تا الان نه میتونم باهاش حرف بزنم نه پیام بدم نه ببینمش همشم من هی پیشقدم میشم.کلا همه چی بهم ریخت .هی هرسری خواستم درستش کنم بدتر شد دیگه این مدت منم کلا بیخیال شدم.ولی خوب چقدر من دلتنگی دارم،چقدر،چقدر،چقدررررررر.الانم که تو قرنطینم.نمیتونم ببینمش.خدایا من خستم شده........
یاد اون کلیپه افتادم دلش دریاست بی ...😂😂دست رد به سینه هیشکی نمیزنه😂🤦🏻♀️
وای اره گاو 😂 یه بار با بابام رفته بودم خیابون بعد تو ماشین نشسته بودم دیدم یه ام وی ام داره میاد ماشینش هم رنگش و طرحش توی شهرمون یکی بیشتر. نیس . بعد چنان چسبیده بود به در ماشین و زنا رو نگاه میکرد گفتم الان میفته. لامصب جلوشو نگاه نمیکرد دست راست و نگاه میکرد و چسبیده بود به در😂🚶🏻♀️
من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ❤: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕
آره خوب من رابطه دو طرفه دارم اما تو یک طرفه.ولی اگه خواستی میتونی تعریف کنی❤
دوست دارم ولی خیلی داستانش طولانی و پر فراز و نشیبه اگه یه روز خواستم تعریف میکنم 💟
من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ❤: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕