2777
2789
عنوان

دلم تنگ شده😪

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 33 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من از ۱۳ سالگی عاشقش بودم. هیچ وقتم بهش نگفتم هیچ وقت هم محلش ندادم

چرا بهش نگفتی؟من وقتی تو سن بودم خیلی روزای قشنگی داشتم،اون واسم قشنگش میکرد.حتی تا همین چند ماه پیش.خودت اذیت نکن برو بهش بگو یا میشه یا نمیشه از بلاتکلیفی درمیای

باز خوبه ی مدت باهاش بودی منی ک عشقم ی طرفه بود چی من تو حسرت ی بار دیدنش سوختم هیچ وقت هم فراموش ...

۷سال باهاش بودم.الانم هستم ولی این سکوته خیلی اذیت میکنه.آره فراموش نمیشه مثه یه لکه رو قلب آدم میمونه لامصب😭💔

چرا بهش نگفتی؟من وقتی تو سن بودم خیلی روزای قشنگی داشتم،اون واسم قشنگش میکرد.حتی تا همین چند ماه پیش ...

غرورم نمیزاره 

من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ⁦❤⁩: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕
اون طور نیست که فکر میکنی،من کل نوجوونی و موونیمو  به پاش گذاشتم،دعوای خاصی نداریم،مشکل ما فقط ...

خب بشکن این سکوتو حداقل از بلاتکلیفی راحت میشی بپرس دردش چیه 

چجوری میتونییییی.یعنی تو حاضری خودت اذیت بشی اما غرورت چیزیش نشه؟بالاخره یه جا باید تکلیف خودت مشخص ...

اون قبلا همش بهم نگاه میکرد ولی الان نگاه نمیکنه نمی‌دونم چش شده . اما واقعا مطمعنم اگه من بهش درخواست بدم بعدا پشیمون میشم 

من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ⁦❤⁩: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕
اون قبلا همش بهم نگاه میکرد ولی الان نگاه نمیکنه نمی‌دونم چش شده . اما واقعا مطمعنم اگه من بهش درخوا ...

چون نگاهت میکرد حس کردی بهت علاقه داره؟دیگه اگه میخوای از بلاتکلیفی دربیای خودت باید دست به کار بشی.....

چون نگاهت میکرد حس کردی بهت علاقه داره؟دیگه اگه میخوای از بلاتکلیفی دربیای خودت باید دست به کار بشی. ...

نه کلا به همه نگاه می‌کنه مث خر😂 . ما همچیمون با هم فرق میکنه .  داستانش خیلی طولانیه...

نه کلا به همه نگاه می‌کنه مث خر😂 . ما همچیمون با هم فرق میکنه .  داستانش خیلی طولانیه...

اصلا این کارو نکن که بهش بگی هیچی مهمتر از غرورت نیست بهش بگیو پست بزنه شرمنده غرورت میشی اصلا همچین کاریو نکن

🙂💔
اصلا این کارو نکن که بهش بگی هیچی مهمتر از غرورت نیست بهش بگیو پست بزنه شرمنده غرورت میشی اصلا همچین ...

اره هیچ وقت بش نمیگم . به احتمال ۹۰ درصد پس نمیزنه ولی اگه باهام باشه بعدا مثل دستمال پرتم می‌کنه کنار .

با دخترای زیادی بوده ...

اره هیچ وقت بش نمیگم . به احتمال ۹۰ درصد پس نمیزنه ولی اگه باهام باشه بعدا مثل دستمال پرتم می‌کنه کن ...

یاد اون کلیپه افتادم دلش دریاست بی ...😂😂دست رد به سینه هیشکی نمیزنه😂⁦🤦🏻‍♀️⁩

🙂💔