2777
2789
عنوان

عفونت کلیه

30965 بازدید | 44 پست

خانوما کمک ..۲ماهه درد کلیه ودنده راست وکمر ولگن داشتم ..دیروز یهو دکترعمومی گفت ازمایش ادرار بدم .دادم عفونت شدیدکلیه وادرار دارم هر۱۲ ساعت آمپول داد ۴بار ازدیشب تاحالا زدم ۴تا فردا دارم .الان دردش بیشتر شده وداغ میشم .به نظرتون داره عفونت ها میره ؟؟میشه جواب بدید ممنون میشم سرمم زدم قرصم دارم

عزیز واقعا اطلاع ندارم ولی دکتر اورولوژیست خوب هم برو 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره 

والا سوالات خیلی تخصصیه 

ولی به دکترت اعتماد کن و درمانتو کامل انجام بده 

حتما هم ی دکتر اورولوژیست برو 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  

عزیزم برو یک دکتر متخصص کلیه و مجاری ادراری

عفونت کلیه خیلی خطرناکه

جدی بگیر

به نظرم تشخیص پزشک عمومی جالب نیست

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست

خب الان دوره درمانتو داری میگذرونی

اب زیاد بخور اب جوشیده ولرم زیاد بخوری باعث  میشه مدام بری توالت اونوقت هی عفونت از بدنت دفع میشه

دم نوش اویشن هم برای عفونت بدن عالیه

البته اگه باردار نیستی

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
عزیزم برو یک دختر متخصص کلیه و مجاری ادراری عفونت کلیه خیلی خطرناکه جدی بگیر به نظرم تشخیص پزشک ع ...

اخه دکتر خوبیه خانواده امون پیشش میرن .۱۰ تا آمپول داد ..۵تازدم بقیه فردا گفت عفونتت زیاده همه چی رو قوی داد..ولی نمیدونم دردش یعنی داره عفونت بهترمیشه یانه ؟؟

خب الان دوره درمانتو داری میگذرونی اب زیاد بخور اب جوشیده ولرم زیاد بخوری باعث  میشه مدام بری ...

یعنی دردش زیاد شده ..داره عفونت رفع میشه یانه؟ .۵تا امپول قوی وسرم زدن بازم فردا دارم

یعنی دردش زیاد شده ..داره عفونت رفع میشه یانه؟ .۵تا امپول قوی وسرم زدن بازم فردا دارم

اینو نمیدونم

برو از دکترت بپرس ولی حتما متخصص برو

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹

ببین من چندساله عفونت کلیه دارم درگیرشم وقتیک انتی بیوتیک استفاده میکنی باید شدیدا اب مصرف کنی و تا اخر دوره درمانت درد داری تا خوب شه و اینکه کلیه ات هم گرم نگه دار ولی اگه میبینی ک خیلی دردت زباده حتما برو دکتر چون ممکنه حساسیت دارویی داشته باشی ولی اب فرااااووون یادت نره

ببین من چندساله عفونت کلیه دارم درگیرشم وقتیک انتی بیوتیک استفاده میکنی باید شدیدا اب مصرف کنی و تا ...

مکه امپول باعث نمیشه دیگه دردی نداشته باشیم .پس چرا انقد دردم شدید شده ؟؟مخصوصا پهلو وزیرسینه ..

اخه دکتر خوبیه خانواده امون پیشش میرن .۱۰ تا آمپول داد ..۵تازدم بقیه فردا گفت عفونتت زیاده همه چی رو ...

اینو فقط یک پزشک اونم با ازمایش خون میتونه متوجه بشه دوستم

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست