2777
2789
عنوان

عفونت کلیه

| مشاهده متن کامل بحث + 31056 بازدید | 44 پست
با ازمایش ادرار مگه نمیشه متوجه شد؟خون چرا؟

خون یا ادرار جفتش مشخص میشه

اگر شدت عفونت زیاد بشه تو کل خونت پخش میشه

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مکه امپول باعث نمیشه دیگه دردی نداشته باشیم .پس چرا انقد دردم شدید شده ؟؟مخصوصا پهلو وزیرسینه ..

عزیزم عفونتت خب شدید توقع نداری ک زود خوب بشه ولی اگه غیر قابل تحمل حتما برو دکتر 

وقتی سرما میخوره درد میکنه کلیه ات؟

یه بار زیر بارون بودم دردش شدید شد باتهوع دقیقا ۱ماهونیم پیش رفع شد.ولی درد کمرولگن ودنده وپهلوهام بیشتر مخصوصا سمت راست سمت سینه .بالا وپایین دستمم همین طور..۶تا آمپول قوی زدم ازدیروز تاالان .درد زیر سینم بیشتر شده باپشت داغم میشم..به نظر شما داره عفونت ها رفع میشه ..؟اخه دیروز فهمیدم عفونته

یه بار زیر بارون بودم دردش شدید شد باتهوع دقیقا ۱ماهونیم پیش رفع شد.ولی درد کمرولگن ودنده وپهلوهام ب ...

آره شاید داغ میشه رفع عفونت میشه سعی کن گزم نگه داری دور کمر یه شال پشمی بپیچی زنیان وگردو را مخلوط کنی بخوری برا کلیه خوبه 

برای حاجتم لطفا به صلوات بفرستید
آره شاید داغ میشه رفع عفونت میشه سعی کن گزم نگه داری دور کمر یه شال پشمی بپیچی زنیان وگردو را مخلوط ...

ممنون.عزیزم ..زنیان چطوریه ؟گردو رو باید ریز کنم..؟ راستی درد وداغی برای رفع عفونته ؟یا عوارض امپوله ؟

ممنون.عزیزم ..زنیان چطوریه ؟گردو رو باید ریز کنم..؟ راستی درد وداغی برای رفع عفونته ؟یا عوارض امپوله ...

هر دو پودر کن بخور یا هرجور راحتی فقط باهم بخور ،اونو نمیدونم ولی شوهرم دگزا زده بود یه باز اساسی عرق میکرد گفتن که عفونت داره بزطرف میشه به خاطر اونه 

کلیه درد یا از سرما و یا از سنگ است.

بعض افراد کلیه های آن ها در زمستان درد می‌گیرد و سونوگرافی هم می‌کنند و مشکلی هم ندارد. این بخاطر سرما است. کلیه او حساس است و زود سرما می‌خورد و علت اصلی آن این است که پی کلیه کم است. در این صورت چیزهای گرم مانند عسل و سیاهدانه مصرف بشود. اگر در کلیه بیماری مزمن وجود داشت و حتی برای کم کاری، درمان، حجامت ساق پا است.

هر دو پودر کن بخور یا هرجور راحتی فقط باهم بخور ،اونو نمیدونم ولی شوهرم دگزا زده بود یه باز اساسی عر ...

عرقم زیاد نیست .درد سمت راست وپهلوم وبقل سینه ویه خورده داغی دارم .برای همین پرسیدم داره رفع میشه یانه..

عرقم زیاد نیست .درد سمت راست وپهلوم وبقل سینه ویه خورده داغی دارم .برای همین پرسیدم داره رفع میشه یا ...

شاید هم داغی از همون عفونت چون تب یا بالا رفتن دمای بدن از عفونت