2777
2789
عنوان

عفونت کلیه

| مشاهده متن کامل بحث + 31093 بازدید | 44 پست
شاید هم داغی از همون عفونت چون تب یا بالا رفتن دمای بدن از عفونت 

متوجه ام بعد امپول ها خیلی زیاد شده ..میگن امپول درد وازبین میبره ولی دردم زیاد شده ..خیلی استرس گرفتم 

متوجه ام بعد امپول ها خیلی زیاد شده ..میگن امپول درد وازبین میبره ولی دردم زیاد شده ..خیلی استرس گرف ...

استرس نداشته باش همون حجامت ساقین هم همه مشکلات کلیه را برطرف میکنه چند سالته شما؟

برای حاجتم لطفا به صلوات بفرستید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله دکتر گفت برم این ازمایش وبدم که از ادرار بود..بعدش دید گفت شدیده ..

پس احتمالا کلیه هات سردن سویق سنجد،زنیان وگردو ،ساهدانه با عسل ،استفاده از نوره زرنیخ دار توی حمام عالین برات عزیرم امیدوارم مشکلت حل بشه

پس احتمالا کلیه هات سردن سویق سنجد،زنیان وگردو ،ساهدانه با عسل ،استفاده از نوره زرنیخ دار توی حمام ع ...

ممنونم همه رو باهم قاطی کنم ؟شما طب اسلامی خوندید؟

ممنونم همه رو باهم قاطی کنم ؟شما طب اسلامی خوندید؟

نه جدا جدا بخور ،نه اینها را طب اسلامی به مادرشوهرم گفته بود راستی نگفتی چند سالته بالای بیست سالی؟

اگه بالای بیست سال سن داری مثلا ۳۰سالته هز ۳۰روز یه بار حجامت ساقین کن

۲۵ سالمه .ولی اینایی که گفتین وانشالله تهیه میکنم تا .عفونتش رفع بشه .خیرببینی عزیزم .‌

۲۵ سالمه .ولی اینایی که گفتین وانشالله تهیه میکنم تا .عفونتش رفع بشه .خیرببینی عزیزم .‌

پس هر ۲۵ روز برو ولی قبلش حسابی غذای مقوی بخور رب انار شیرین بخور بعد حجامت هم سعی کن آبگوشت بخوری غدا

درمان قطعی و کاملا گیاهی بیماری های کلیه و مجاری ادراری :

♦️به دو روش با دارو و بدون دارو

بدون هیچ گونه عوارض ❗

دکتر میر حسین کاظمی

متخصص طب مکمل و سنتی

شماره ی تماس :

09367461816

طب سنتی افلاطون درمان بیماری های کلیوی و عفونت محاری ادراری با داروی گیاهی 09179170344 

طب سنتی افلاطون 09179170344 درمان بیماریها با داروی گیاهی با سی سال تجربه ارسال به ایران ،ترکیه و کشورهای عربی 

من عفونت کلیه داشتم که چند ساله درمان نمی‌شدم مثل نقل و نبات آنتی بیوتیک می‌خوردم خوشبختانه با درمان خوب آقای دکتر کاظمی که متخصص طب سنتی هستن سلامتی کلیه هام رو بدست آوردم

۰۹۳۶۷۴۶۱۸۱۶ شماره مشاوره با دکتر کاظمی

پس احتمالا کلیه هات سردن سویق سنجد،زنیان وگردو ،ساهدانه با عسل ،استفاده از نوره زرنیخ دار توی حمام ع ...

سلام بوته گل خوبین،ببخشید من الان حدود دو هفته اس سمت چپ کمرم شدید درد داره بطوریکه ب سختی میشینم و بلند میشم دقیقا زمانی دردش شروع شد که از حمام دراومدم خلاصه دردش میزنه ب لگن پهلو و رانم ،دو سال پیشم اینطوری شدم البته هردو کلیم درد داشت که با مصرف افلوکساسین خوب شدم ب نظرتون دوباره مصرف کنم این قرصو؟الان حدودا بیست روزم هست که ازمایش هلیکوباکتر مثبت شده و برا درمان عرق نعناع و بارهنگ میخورم دکتر کلی انتی بیوتیک برا میکروب معده م داده ک نمیتونم مصرف کنم چون با مصرف انتی بیوتیک خیلی اذیت میشم ،ببخشید ب نظرتون فقط سوزش موقع ادرار(ادرار بعداز نزدیکی)میتونه عفونت ادراری باشه؟سایر وقتها ندارم فقط بعداز نزدیکی .ممنون میشم جواب بدین

الهی و ربی من لی غیرک