2777
2789
حالا لزومی نداره داخلش مار باشه ها    

مگ‌من لزوم دیدم ک باشه؟؟؟

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

هرکی نماز صبح نخونه تو قبرش ماره؟

اصلا تو قبر ادم مار باشه رو از کجا در اوردن؟

اینقدر ادما رو نترسونیم ازمرگ 

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...        

یکم مهربونتر و با عکس قشنگتری بنده های خدارو به نماز تشویق کنیم بهتر نیست عزیزم؟😍

مثلا از خیرات و اثرات خاص نماز صبح بگیم

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...
هرکی نماز صبح نخونه تو قبرش ماره؟ اصلا تو قبر ادم مار باشه رو از کجا در اوردن؟ اینقدر ادما رو نترس ...

نه ولی میدونیم ک زیر خاک هستند جانورا 

نترسوندم 

گفتم جایگاهمون اینجاس 

چرا جبهه بیخود میگیری 

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍
مگ‌من لزوم دیدم ک باشه؟؟؟

دوستم یه چیزی بت بگم یادته توهمش تایپیک امام رضا رومیزدی؟

🔮لبَّیک یاحسَین (*لک لبَّیک یابن الزهراء *)🔮لَّعنتخدا بر یزید ملعون 😷، خبیث ،پست
یکم مهربونتر و با عکس قشنگتری بنده های خدارو به نماز تشویق کنیم بهتر نیست عزیزم؟😍 مثلا از خیرات و ...

هالا مارا هیچی 

ولی قبر که دیگ حقیقته 

اخه خیلی خستم

خدایا منو ببخش الان واقعا بین خوابو بیداری دارم تایپ میکمم مجبور بودم تا صبح بیدلر باشم هنوزم مجبورم🥱😪

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤
دوستم یه چیزی بت بگم یادته توهمش تایپیک امام رضا رومیزدی؟

نیاز ب این نیست ک یادم بیاد 

چون همیشه عشقش باهامه 

بله مرگ و قبر و آخرت حقیقته صد درصد...

منم اجبار نکردم ب خوندنش 

گفتم عمری ک تهش اینه حیفه ک الکی بگذره 

نماز صبح فضیلت زیاد داره 

بخونیم خوبه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز