2821
2789

به نظر من کسی که از ترس بخواد نماز بخونه بهتره هیچوقت نخونه 

مگ خدا به نماز های ما احتیاج داره که بخوی بترسی و .. 

روزی باید نماز بخونی که خودت ازش لذت ببری و بهش اعتقاد داشته باشی نه صرفا برای رفع تکلیف

#پرسپولیس_زیباترین_عشق_جهان❤️                                     آغاز و ختم ماجرا لمس تماشای تو بود                                     دیگر فقط تصویر من در مردمک های تو بود                              ناشناس:🌱    https://harfeto.timefriend.net/16537800050671  
اره اینو میدونم عزیزم  ولی ادم کسیو که دوست داره جسمشم براش عزیزه نمیخوام فک کنم که جسمش قرار ...

عزیزم من شما رو درک.میکنم اصلا جسم انسان تو قبر حرمت داره چرا پس میگن به جنازه اسیبی نرسه یا نبش قبر خیلی گناه ولی حقیقت این که بدن مادی تموم میشه روح میره تو اسمونا

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اره منم بیشترزیارت کربلا خواستم آخه برات کربلا اقاامام رضا میده کااااش بشه یه بار توعمرم قسمتم کربل ...

مطمئن باش اونم قسمتت میشه  ان شالله

ولی‌من زیارت امام رضا تنها ارزوییه ک موقع براورده شدنش بازم ارزومه 😍

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍
مطمئن باش اونم قسمتت میشه  ان شالله ولی‌من زیارت امام رضا تنها ارزوییه ک موقع براورده شدنش باز ...

انشاءلله کرونا بره اقابلطلبه بریم به ضریحش بچسبیم دعا بخونیم ولی دوستم اونجا گریه کردن به اقاامام‌حسین خیلی حال عجیبی میده اصلا کریه ادم بند نمیاد خیلی فضای خاصی میشه راستی اسمت بم بگو من شیوا ان شاءلله رفتی مشهد به این زودی ازاقا بخوا برات کربلا بهم بده 

🔮لبَّیک یاحسَین (*لک لبَّیک یابن الزهراء *)🔮لَّعنتخدا بر یزید ملعون 😷، خبیث ،پست
چون همسرم رو که به خاک میسپردن همش فک میکردم چی قراره اون زیر برا بدنش اتفاق بیافته خدایی نکرده یه ...

من بمیرم واسه دلت...😔

الهی به حق همین روزهای ماه رمضان خدا بهترین جایگاه ممکن تو بهشت رو نصیب همسرت کنه روحش تو آرامش باشه همچنین به خودت صبر و آرامش بده..

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...
به نظر من کسی که از ترس بخواد نماز بخونه بهتره هیچوقت نخونه  مگ خدا به نماز های ما احتیاج داره ...

نماز خوندن ارامش بخشه و بخاطر همون حرمت نماز خیلی کارا کرده نمیشه و خیلی حرفا زده نمیشه و خیلی جیزای دیگ 

کسی ک دلی نماز میخونه اینارم داره با خودش 👆

نه خدا نیاز نداره 

ولی ما نیاز داریم اون دنیا و خیلی کمک میشه بهمون 😃🖐

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍
انشاءلله کرونا بره اقابلطلبه بریم به ضریحش بچسبیم دعا بخونیم ولی دوستم اونجا گریه کردن به اقاامام‌حس ...

عزیزم ببخشبد دیشب جوابتو ندادم

من اسمم فاطمس گلم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792