2789
نه ولی میدونیم ک زیر خاک هستند جانورا  نترسوندم  گفتم جایگاهمون اینجاس  چرا جبهه ب ...

چون همسرم رو که به خاک میسپردن همش فک میکردم چی قراره اون زیر برا بدنش اتفاق بیافته

خدایی نکرده یه روزی اگه عزیزی از دست بدی حال منو درک میکنی

واین عکسو که گذاشتین حالم بدشد واقعا

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...        
نیاز ب این نیست ک یادم بیاد  چون همیشه عشقش باهامه

اره عشق منم هس

من همش باحسرت به تایپیکات نگاه میکردم ومیگفتم یعنی میشه زیارت قسمت منم بشه؟!!!

ولی به طور ناگهانی دوهفته پیش باقطار ازتبریزی به مشهد باخواهرم رفتم اونجا تودلم به اقا گفتم یه کاربری هس به اسم تو تورم دعوت کنه به زودی ان شاءلله قسمت توهم بشه من اولین زیارتم بود ۲۴ ساعت راه بود یه شب ویه صبح 

🔮لبَّیک یاحسَین (*لک لبَّیک یابن الزهراء *)🔮لَّعنتخدا بر یزید ملعون 😷، خبیث ،پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چون همسرم رو که به خاک میسپردم همش فک میکردم چی قراره اون زیر برا بدنش اتفاق بیافته خدایی نکرده یه ...

خدا رحمتش کنه 

روحش قرین ارامش 

بله منم روزی قراره تو وضع شما قرار بگیرم 

همه قرار میگیریم 

ولی اگ‌ناراحت شدی معذرت 

ولی حقیقتیه 

واسه همه حتی واس خود من

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍
اره عشق منم هس من همش باحسرت به تایپیکات نگاه میکردم ومیگفتم یعنی میشه زیارت قسمت منم بشه؟!!! ولی ...

ای جون .زیارتت قبول 

خوش ب سعادتت پس 

بله امام رضا زو دلی صدا کنی دلی جواب میده 

خیلی مهربونه 

مرسی ک منو یاد کردی مرسی ک لایق این لطف قرار دادی منو 

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍

مردم دیگه برام مهم نیست تو قبرم مار باشه یا مورچه نوش جونشون جای باکتری بزار اونا بخورم ولی اگه به خدا نرسم اونه که به درد میاره قلبم رو برام دعا کنید بچه ها

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****
چون همسرم رو که به خاک میسپردن همش فک میکردم چی قراره اون زیر برا بدنش اتفاق بیافته خدایی نکرده یه ...

عزیزم اونی که میره زیر خاک فقط ظاهر و جسم عزیزی هست که از دست دادیم  ولی روحش از ماها خیلی آزاد تره خیلی بیشتر ما آرامش داره  و جای بهتریه

ای جون .زیارتت قبول  خوش ب سعادتت پس  بله امام رضا زو دلی صدا کنی دلی جواب میده  خ ...

خواهش میکنم ان شاءلله آقا زودی بطلبه تورو

ولی دست زدن به ضریح اقا تودلم موند فقط ازدور یه لحظه میزاشتن نگاه کنی خیلی حیف شد انگار خواب باشه نشد به ضریح اقا دست بزنم ...😔

🔮لبَّیک یاحسَین (*لک لبَّیک یابن الزهراء *)🔮لَّعنتخدا بر یزید ملعون 😷، خبیث ،پست

من‌نخاسم کسیو بترسونم 

و منظورم یچی دیگ بود  

منم‌نمیگم من خیلی خوبم نه بابا منم گاهی خواب میمونم 

ولی اینارو‌میبینم دنبال میکنم ک ب خودمم تلنگری وارد بشه  اشتراک گذاشتم شاید ب یکی دیگ ام تلنگر وارد بشه 

و وظیفم دونستم بگم 

نه اجباریه نه چیزی

بازم‌معذرت 🤗😘

اولا بنظرم که نماز خوندن و نخوندن ما برای خدا فرقی نداره 

برای خودمون فرق داره که بوسیله نماز به خدا نزدیک میشیم 

دوما وقتی میمیریم روحمون از جسممون جدا میشه و تا روز قیامت به همدیگه بر نمی گردن پس تو قب خبری از عذاب نیست 

عزیزم اونی که میره زیر خاک فقط ظاهر و جسم عزیزی هست که از دست دادیم  ولی روحش از ماها خیلی آزاد ...

دقیقا 

عزیزم اونی که میره زیر خاک فقط ظاهر و جسم عزیزی هست که از دست دادیم  ولی روحش از ماها خیلی آزاد ...

اره اینو میدونم عزیزم 

ولی ادم کسیو که دوست داره جسمشم براش عزیزه

نمیخوام فک کنم که جسمش قراره اسیبی ببینه

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...        
خواهش میکنم ان شاءلله آقا زودی بطلبه تورو ولی دست زدن به ضریح اقا تودلم موند فقط ازدور یه لحظه میزا ...

مرررسی 

ان شالله قسمت تموم عاشقا.اره منم ابان رفتم 

ولی همون ارامشش هم خوبه 

من ک با کلی دردو دل رفت بودم ولی انقد اروم شده بودم ک یادم رفت بود کل التماس دعاهارو 

مردم دیگه برام مهم نیست تو قبرم مار باشه یا مورچه نوش جونشون جای باکتری بزار اونا بخورم ولی اگه به خ ...

خدا بزرگه روحمون باید ارامش داشت باشه 

وگرن  جسممون  تجذیه میشه توسط همین موجودات 

مرررسی  ان شالله قسمت تموم عاشقا.اره منم ابان رفتم  ولی همون ارامشش هم خوبه  من ک ...

اره منم بیشترزیارت کربلا خواستم

آخه برات کربلا اقاامام رضا میده کااااش بشه یه بار توعمرم قسمتم کربلا بشه

اره اینو میدونم عزیزم  ولی ادم کسیو که دوست داره جسمشم براش عزیزه نمیخوام فک کنم که جسمش قرار ...

من ترجیح دادم هیچ وقت بهش فکر نکنم وقتی امده در ذهنم هم سعی کردم بخشهای خوبش یادم بیاد

منظورم اینه هروقت میاد در ذهنت به چیزهای خوبش فکر کن