2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 72 پست
با مادرشوهرت چه جوری هستی؟ چجوری باهاش رفتار میکنی؟  چه کاری براش میکنی که دوستت دارم؟ میشه ...

ببین کار خاصی نمیکنم دعوت میکنن میرم رفتنی یه کیکی چیزی اگ پختم یکم میبرم 

همش کار نمیکنم ولی یه وقتایی پامیشم به چش بیاد 

با ادب و احترام صحبت میکنم با همسرم مودب سلام خسته نباشی و اینا چند تا شوخی خیلی پیش اونا تو بغلش و اینا یا خیلی لوس بازی درنمیارم یه چیزی برام بیاره خونمون تشکر میکنم میکممم واای چقدر مثلا خوشمرست و اینا 

بعد همیشه میگم به همسرم میگم که دوسشون دارم یه سری کمی تند حرف زد همسرم با مادرش بعد پیاده شدن مادرش من دعواش کردم  اونجا همسرم چیزی بگه مخالفت نمیکنم میگم باشه هرچی فک میکنی صلاحه ولی تو خونه نظرمو میگم میشه نظر خودم من خواهر مجرد هم داره باید هوای اونم داشته باشم باهمم قول و قرار گذاشتیم با همسرم که هیچ چیز زندگیمونو به خانواده ها نگیم تا مسئله حیاتی نشه 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با شوهرت چیکار کردی که بهت چسبید؟

ما تو ی ساختمون زندگی میکردیم وادارش کردم از اونجا بریم ۴ سال باهاشون زندگی کردم ولی تو جهنم بودم دیگه هر روز اونا رو نمی بینه که روش تاثیر بذارن و من روابط جنسیم با شوهرم خوب شده

ببین کار خاصی نمیکنم دعوت میکنن میرم رفتنی یه کیکی چیزی اگ پختم یکم میبرم  همش کار نمیکنم ولی ...

من نمیدونم چجوری به مادرشوهرم محبت کنم بجز کادو بردن

ایشالله خوشبخت باشین و به پای همدیگه پیر بشین 

میشه برام منم دعا کنی 🙏

با شوهرت چیکار کردی که بهت چسبید؟

راستی نامزدی اینکارو میکنه بعد ازدواج اوکی میشه

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
ما تو ی ساختمون زندگی میکردیم وادارش کردم از اونجا بریم ۴ سال باهاشون زندگی کردم ولی تو جهنم بودم دی ...

به شوهرم چی بگم که بیخیال بشه بریم طبقه ی پایین مامانش بشینیم

من هیچی بلد نیستم 

الان خیلی پشیمونم که ازدواج کردم 

من نمیدونم چجوری به مادرشوهرم محبت کنم بجز کادو بردن ایشالله خوشبخت باشین و به پای همدیگه پیر بشین& ...

مرسی عزیزم ان شاالله زود زود رابطتت با هم همسرت هم مادرشوهرت عالی بشه

الان ازش زده شدم حتی رغبت نمیکنم قیافشو ببینم ولی دیگه خیلی کم کم و دیر به دیر میرم خونشون تا یکم د ...

سعی کن تا دعوتت نکردن نرو اینجوری یاد بده که دعوت بشی بری جز مراسمات خاص

مرسی فداتشم  برای منم دعا کن 🙏ممنون

توهم برا امضام دعا کن خوشبخت بشی عروس

به شوهرم چی بگم که بیخیال بشه بریم طبقه ی پایین مامانش بشینیم من هیچی بلد نیستم  الان خیلی پش ...

عزبزم نقطه ضعف نشون نده با احترام اما سفت و محکم پای حرفت بمون و به شوهرت بگو من ازدواج کردم که مستقل بشم بگو من حتی دوس ندارم پیش پدر و مادر خودمم باشم فقط مستقل