2821
2789
عنوان

مادرشوهر

717 بازدید | 72 پست

سلام دوستان 

من 6 ماهه که عقد کردم 

مادر شوهرم خیلی بهم حسودی میکنه حتی یه بار بهم گفت اینقدر پیش پسرم نشین اخه من سر سفره و همیشه پیش شوهرم میشینم

شب عقدم شوهرمو یاد داد که مامان من قران و جابه جا کرده 

هیچی و نمیشه گردنش بزاری قسم میخوره که من نکردم 

مادر شوهرم توقع داره شوهرم هرکاری با من میکنه با اونم بکنه مثلا شوهرم با من هرشوخی ای بکنه باید با مادرشم بکنه

اینقدر حسودی منو میکنه که وقتی من به شوهرم میگم عشقم اونم سریع میگه به شوهرم 

یا تا قربون صدقه شوهرم میرم اونم سریع میره 

تازه خیلی ام حرف درست میکنه برام

من عموم سه روز بود مرده بود میگفت به همه مرضی چرا ناراحته

شوهرمو یاد داده بود و جلوی شوهرم گریه کرده بود که مرضیه با ما بده که ناراحته

بخدا دیگه خسته شدم بنظرتون چیکار کنم؟؟

تعداد رای : 13
نظرسنجی
با مادر شوهرم چه رفتاری داشته باشم؟
4
30%
چجوری یه کاری کنم شوهرم همش طرف منو بگیره؟
9
69%

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هیچی گلم اینجور مادرشوهرا کمبود محبت دارن محبت کن بهش درست میشه ازش تشکر کن بابت تربیت همسرت 

و رفتار کاملا خوب احترام ولی درو دل نکن 

با همسرتم هیییچ وقت بد مادرشو نگو 

بگو مثلا محمد من مامانو خیلی دوست دارم چرا اینکارو میکنه اگ خواستی گله کنی

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭

رفتار شوهرتون در قبال حرفها و رفتارهای مادرش چطوره؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

مادرشوهر منم توی دوران عقد خیییلی حسودی میکردو اذیت میکرد همیشه خدا چشمام پراز اشک بودن و باشوهرم بحث داشتم. وقتی ک عروسی کردیم اونوقت بهتر شد خداروشکر دیگه حسودی نمیکنه ب اون نسبت. منم مثل قبل حساس نیستم بیخیالش شدم شوهرمم حالا خودش فهمیده میگه چقد مامانم رفتارش عوض شده معلوم بود ک حسودی میکرده😂