2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 72 پست

ببین اول از همه یادت باشه هی اگه هر روز به شوهرت بگی مامانت اون کار و کرد و آبجیت فلان کار و کرد کم کم حوصله شوهرت میره و دیگه گوش نمیده که تو چی میگی یا در نهایت حق رو به مادرش میده پس اول از همه گله گی نکن  میخوای به شوهرت بگی چیکار کردن مثلا بگو اره مامانت خیلی دوسم داره  دیروز داشت پیش همسایه تون ازم تعریف میکرد ولی نمیدونم چرا فلان حرف رو بهم زد من ناراحت شدم . بعد شوهرت میره مثلا به مادر میگه به همسرم اینجوری نگید  یه جوری رفتار کن که شوهرت بگه حق با توه و سمت شما باشه 

قهر و گریه و زاری هم شوهرتون رو دلسرد میکنه 

اگه رفتید طبقه پایین یا بالای مادرشوهرتون زندگی کنید اول از همه کلید و فقل در ورودی قسمت خودتون رو عوضکنید  و همون اول در  فقل کنید که برای وارد شدن به خونه شما مجبور باشن در بزنن همین طور در باز نکن بیان تو

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزبزم نقطه ضعف نشون نده با احترام اما سفت و محکم پای حرفت بمون و به شوهرت بگو من ازدواج کردم که مستق ...

شوهرم میگه بیا بریم یه سال بشینیم اگه اذیت شدی میریم

ولی من میدونم که اگه برم بشینم تا اخر عمرم باید اونجا بشینم چون شوهرم از خوذش هیچی نداره

به شوهرم نمیتونم بگم که مادرت هوو منه و به من حسودیش میشه

باش روش کار میکنم ایشالله که جواب بده ممنون از راهنمایی هات

تو یه مساعل خودت رو انقدر صاحب حق بدون که کسی نتونه چیزی بگه با خانواده شوهرت خیییلی رسمی بر خورد کن اطلاعات نده همیشه خودت رو بکش بالا کم برو کم بیا که اصلا به حودشون اجازه ندن بهت چیزی بگن .واسا خودت سرگرمی جور کن که واسه نرفتن دلیل موجه داشته باشی

ببین اول از همه یادت باشه هی اگه هر روز به شوهرت بگی مامانت اون کار و کرد و آبجیت فلان کار و کرد کم ...

دعا کنین شوهرم راضی بشه بریم یه جای دیگه نریم طبقه ی پایینی مامانش بشینیم

تو یه مساعل خودت رو انقدر صاحب حق بدون که کسی نتونه چیزی بگه با خانواده شوهرت خیییلی رسمی بر خورد کن ...

من دوس دارم برم باشگاه ولی شوهرم اجازه نمیده

من کلا خیلی بدبختم😭

شوهرم میگه بیا بریم یه سال بشینیم اگه اذیت شدی میریم ولی من میدونم که اگه برم بشینم تا اخر عمرم بای ...

اصلا نباید اینو بگی 

هر طور شده مستقل شو اولش شوهرت لج میکنه و اذیت میشی کم کم عادت میکنه و به روال می افتی اما همیشه پشت خانواده اش پیش شوهرت با احترام و دلسوزی راجع بهشون حرف بزن .اگه شوهرت بدونه دلسوزشونی خلع صلاح میشه

اصلا نباید اینو بگی  هر طور شده مستقل شو اولش شوهرت لج میکنه و اذیت میشی کم کم عادت میکنه و به ...

بهم میگه هر رفتاری با خانوادم داشته باشی منم همون رفتارو با خانواده ی تو دارم 

شوهرم خیلی لج بازه

میگه اگه منو دوس داری بیا بشین طبقه پایین

ببین اول از همه یادت باشه هی اگه هر روز به شوهرت بگی مامانت اون کار و کرد و آبجیت فلان کار و کرد کم ...

بنظرت کار هایی که مادرشوهرم باهام میکنه رو به شوهرم نگم؟