2777
2789

ابگوشتم مات نشه   رنگش قشنگ باشه

شما چطوری ابگوشت میپزید؟

وقتی تو دلم تکون میخوری انگار دنیا رو بهم میدن، عاشقتم دختر نازم😍 من مامان خوبی نیستم اما میدونم تو خیلی بهتر از منی عشق دلم🥰❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما چجوری میپزی؟بگو ک اشتباهتو بگم

ببین من استخون رو با پیاز و ادویه و حبوبات می ذارم پخته بشه ، بعد که حبوبات و گوشتی که به استخون بود پخته شد  بهش نمک و رب اضافه میکنم می ذارم یکم قل بخوره ، همین

وقتی تو دلم تکون میخوری انگار دنیا رو بهم میدن، عاشقتم دختر نازم😍 من مامان خوبی نیستم اما میدونم تو خیلی بهتر از منی عشق دلم🥰❤
ربشو  قشنگ سرخ  کن زعفرون هم بریز

مبشه از اول دستوری که باهاش میپزی رو بزاری برام؟ 

رب و سرخ کن بعد بریز.

ببین من استخون رو با پیاز و ادویه و حبوبات می ذارم پخته بشه ، بعد که حبوبات و گوشتی که به استخون بود ...

من ربم همونموقه میزنم،،ادویه هیچی نمیزنم،، خیلیم خوب میشه،وقتی گوشت پخته شد نمک میزنم ویدونه سیب زمینی میندازم ک شل نباشه،،همین

تویی والاترین مهمان دنیایم ❤️که دنیا بی تو چیزی چون تـ❤️ـورا کم داشت‌...❤️ارغوانِ مامان ❤️

بله عزیزم چرا نشه.

من اول پیاز و تف میدم. بعد گوشت و تف میدم. بعد رب و میریزم تف میدم.بعد حبوبات خیس خورده و میریزم. زردچوبه. فلفل. کمی نمک.

لیمو عمانی.چوب دارچین.دوتا دونه میخک.کمی پودر کالری..ادویه کاری.. گوجه بدون پوست ولی اون قسمت سبز تهش و نمیگیرم که گوجم موقع پخت از هم وا نشه.. اب جوش.

*یه وقتایی اول گوشت و یه بار تو کمی اب و یه پیاز کوچیک میجوشونم  مثلا ۵ دقیقه قل قل کنه  اب و دور میریزم. بعد تو پیاز تفت میدم و بقیه مراحل.*

وسطای پخت گوجه و دنبه رو در میارم از تو ابگوشت بهش کمی پودر دارچین و کمی زردچوبهمیزنم و میکوبمش دوباره میریزم تو ابگوشت..سیب زمینشو هم بدون پوست هم  با پوست میندازم .. خیلی تفاوت نداره

حرارت خیلی کم.صبح مثلا ۹ بار میذارم واسه ۲ ظهر امادس.

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

ببین من استخون رو با پیاز و ادویه و حبوبات می ذارم پخته بشه ، بعد که حبوبات و گوشتی که به استخون بود ...

لوبیا سفید میریزی یا چیتی؟

من رب زمانی که میخوام دنبه رو بکوبم تفت میدم و دنبه اضافه میکنم له میکنم 

مرزه هم میریزم با چوب دارچین