2777
2789
عنوان

اونایی که سقط با ساکشن داشتن بیان

134 بازدید | 14 پست

من امروز ساکشن کردمو خونریزی‌ اولش زیاد بود الان یکم بهترم می‌خوام ببینم تا چند روز باید خونریزی داشته باشم

حس قشنگیه ببینی عشقت شده همسرت  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درد داشت؟ چقدر طول کشید؟ بستری نمیکنن؟

من شخصی رفتم و بی حسن نکرد هیچی ولی مردم و زنده شدم البته دردش مثل پریود یکم بیشتر هست ولی خب من که نابود شدم ولی الان کارامو خودم میکنم مشکلی ندارم فقط خونریزیم نمی‌دونم تا کی ادامه داره

ینی چی سقط با ساکشن؟ چطوریه؟ دکترانجام میده

اره البته غیر قانونی هست که انجام بده من خودم آنقدر التماس کردم که بچم کوچیکه و سنم کمه و اینا برام انجام داد اونم اینکه هرچی شد پای خودم .یه دستگاه پلاستیکی لوله مانند داخل رحم می‌ذارم و هرچی داخل رحم باشه تخلیه میکنه

من که با بیهوشی انجام دادم تو بیمارستان بعدشم هیچ دردی نداشتم .چندروز خون ریزی داشتم درحد پریود نرمال .ولی قبلش  پدرم در اومد یک ماه درگیر سقط با قرص کوفتی بودم که آخرشم بخاطر سه سانت که دفع نشده بود و چسبیده بود کورتاژ شدم

من شخصی رفتم و بی حسن نکرد هیچی ولی مردم و زنده شدم البته دردش مثل پریود یکم بیشتر هست ولی خب من که ...

خوشبحالت عزیزم چه زود باردار میشی خداروشکر

تو این چند وقته دوتا سقط داشتی

من یسال و نیم خودموکشتم نشد ک نشد الانم میخام برم آی وی اف

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
خوشبحالت عزیزم چه زود باردار میشی خداروشکر تو این چند وقته دوتا سقط داشتی من یسال و نیم خودموکشتم ...

ایشالا خدا بهت سالمشو بده