2777
2789
عنوان

قرص پرفکتیل پلاتینیوم+پوست و مو

154992 بازدید | 79 پست

سلام دوستان کسی برای پوست و مو این قرص تهیه کرده؟

۶۰ تا قرص برا ی دوره (روزی دو بار)بخورم نتیجه میگیرم؟

در کل راضی بودین یا خیر؟

قیمتش چنده 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲۶۵ ۶۰ تا قرص 

واس جوش و لکم خوبه

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
من میخورم عالللللیهههه و زود جواب میده بخر و استفاده کن البته اگه پیدا بشه یمدته تو داروخانه ها نیست

اررره ب سختی بعد از ۴ ماه پیدا کردم،در کنارش مکمل و...چیزی استفاده کردین یا فقط بعد از هر وعده غذایی مصرف کردین؟

اررره ب سختی بعد از ۴ ماه پیدا کردم،در کنارش مکمل و...چیزی استفاده کردین یا فقط بعد از هر وعده غذایی ...

من فقط روزی ۱ بار مصرف میکنم هیچ مکملی استفاده نمیکنم  روزی دوبار زیاده که ، دکتر گفته؟

من فقط روزی ۱ بار مصرف میکنم هیچ مکملی استفاده نمیکنم  روزی دوبار زیاده که ، دکتر گفته؟

رو خود نسخه اش نوشته روزی ۲ عدد،نمیدونم یعنی منم روزی یکی بخورم،ی سوال؟قاعدگیتون که دچار مشکل نشد که؟

من قرص هیرویت دو دوره مصرف کردم چرخه قاعدگیم ریخت بهم وحشتناااک😑😑😑