2777
2789
عنوان

قرص پرفکتیل پلاتینیوم+پوست و مو

| مشاهده متن کامل بحث + 154969 بازدید | 79 پست

سلام عزیزم 

آره عالیه خواهرم استفاده می کرد خیلی راضی بود، 

اره روزی دو تا بعد از وعده های غذایی استفاده کن، داروبوم با تخفیف گذاشته لینکشو برات میزارم 

https://darooboom.com/قرص-پوست-مو-و-ناخن/260-قرص-پرفکتیل-پلاتینیوم-ویتابیوتیکس-60-عددی.html

ببخشید من یه ماه هیر ویت رو استفاده کردم تاثیری ندیدم  این قرص پرفکتیل چطوره؟؟؟

منم استفاده کردم خییییلی بیخود بود انگار که نه انگار 

البته من بخاطر تنبلی تخمدان ریزش مو داشتم ولی کلا هیچ اثری ازش ندیدم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام تروخدا یکی جواب بده من ۳ ساله ریزش مو وحشتناک دارم هیچی از موهام نمونده دکتر رفتم گفتن مشکل هور ...

من رفتم دکتر زنان گفت تخمدان پلی کیستیک داری 

شاید تو هم تنبلی تخمدان داری

سلام تروخدا یکی جواب بده من ۳ ساله ریزش مو وحشتناک دارم هیچی از موهام نمونده دکتر رفتم گفتن مشکل هور ...

سلام عزیزم،ناراحت شدم از ناراحتیت

منن اینطور شدم،هرکی میدید،میگفت چقدر موهات کم شده،هیچی نمونده دختر،دیگه روحیه م خراب شده بود،کف سرم پیدا بود،رفتم قرص هیرویت بگیرم با قرص بیوتین،دکتر گفت جای هیرویت پرفکتیل ببر

این دوتاشو گرفتم با قرص فولیکوژن

قرص فولیکوژن بعد صبحانه و اون دوتا را بعداز ظهر میخورم ،ی ماهه عالی شده هرکی میبینه فکر میکنه پوش دادم

انشالله که بخوری نتیجه بگیری عزیزم

سلام عزیزم،ناراحت شدم از ناراحتیت منن اینطور شدم،هرکی میدید،میگفت چقدر موهات کم شده،هیچی نمونده دخت ...

سلام شما دقیق چه قرصایی رو خوردین که جواب گرفتین؟

فراموش میشم مثل شمعی که ذره ذره خاموش میشم از یاد میرم مثل نسیمی اومدم مثل باد میرم واسه روزایی که نیستم میخونم به خدا که دوست داشتم واسه شبایی که نیستم میخونم به خدا که دوست داشتم اگه صدای من از خاطرها رفت آقا نبر از یادم💚

سلام عزیزم،ناراحت شدم از ناراحتیت منن اینطور شدم،هرکی میدید،میگفت چقدر موهات کم شده،هیچی نمونده دخت ...

سلام عزیزم ...خدا رو شکر ک بهتر شده ...میشه بگی چند ماه یا چند دوره استفاده کردی؟؟؟؟...الان ریزش موهات کاملا قطع شده؟؟؟

منم شدیداً ریزش مو دارم...۵ساله...هر چی آزمایش و چکاب بود انجام دادم هیچ مشکلی ندارم...نمی‌دونم چکار کنم

من هم مشکل تورو دارم کهرم فقط گریه است ۲۷ وقت دکتر گرفتم برلی پی ارپی من تتی یه ساله ماینو زدم هیچ تاثیری نداشت جلو سرم خالی شدهد

سلام عزیزم ...خدا رو شکر ک بهتر شده ...میشه بگی چند ماه یا چند دوره استفاده کردی؟؟؟؟...الان ریزش موه ...

سلام فداتشم.من خر ۱۰روز ی بار امپول بیانتین و بیوتین زدم.قرص پرفکتیل با فولیکوژن خوردم خیلی خوب بود ،۲سری گرفتم هربسته ۲ماه میره

تور  خدا میشه منو هم راهنمایی کنی ممنون ازت

سلام عزیزم.من هر ۱۰ روز آمپول بیوتین با بپانتین زدم .۲سری هم قرص فولیکوژن با پرفکتیل خوردم خیلیییی خوب بود برام،کف سرم خیلی پیدا بود،طوری که میگفتم برم بکارم