2777
2789
عنوان

قرص پرفکتیل پلاتینیوم+پوست و مو

| مشاهده متن کامل بحث + 155059 بازدید | 79 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من جلو سر خالی شده هر چقدر هم ماینوکسیدل زدم درنیومد نمیدونم چه غلطی بکنم 

خیلی درد بدیه 

ببین من الان گزنه میزنم خیلی بهتر شده رزماری هم میگن واسه رویش مجدد خوبه 

البته من چندبار رزماری و دم اسب رو قاطی کردم جوشوندم افتضاح ریزش داد بخاطر دم اسب بود که به سرم نساخت بعدش تنبلی کردم دیگه رزماری هم نزدم فقط گزنه زدم 

ولی دیشب موهامو خرگوشی بافتم دستم رو بردم پشت سرم موهای کوچولو کوچولو زیر دستم میومد حالا نمیدونم موهام موقع شونه نصف شده یا دراومده البته موهای من بیشتر از پشت سر و وسط سر کن پشت شده 

اینارو برات نوشتم شاید به کارت بیاد چون از دوسال پیش کارم فقط غصه خوردن بود حالت رو درک میکنم

واقعا دکتر اینا رفتی

اووووووووف تا دلت بخواد قبلا سرکار میرفتم هرچی درآوردم دادم دکتر و ویزیت و دارو ولی هیچی به هیچی 

باورت میشه خسته شدم 

از وقتی مامان بزرگم فوت کرد مشکل گوارشی گرفتم بخاطر غم و غصه چند ماه بعد ریزشم شروع شد الان رفتم طب سنتی میگه کبد ات گرم و خشک شده آخه من خیییلی یبوست میگیرم بخاطر مشکلات گوارشیم هرکاری هم میکنم یه مدت خوبه باز شروع میکنه نمیدونم غصه موهامو بخورم به فکر تنبلی تخمدانم باشم حواسم پیش مشکلات گوارشیم باشه گیر کردم بخدا فقط گرگ بیابون به درد من دجار نشه

اووووووووف تا دلت بخواد قبلا سرکار میرفتم هرچی درآوردم دادم دکتر و ویزیت و دارو ولی هیچی به هیچی&nbs ...

هی خواهر من هم به درد تو گرفتارم هر کسی رو میبینم یه خرمن مو داره ماییم که فقط کچلیم 

هی خواهر من هم به درد تو گرفتارم هر کسی رو میبینم یه خرمن مو داره ماییم که فقط کچلیم 

غصه نخور گلم 

ان شاءالله موهای ماهم مثل قبل میشه پرپشت 

ناامید نباش 

نذری چیزی کن برای موهات مطمئنم درست میشه