naasim7364 مدیر عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 6227 عنوان اقدامی ها بیایین دور هم باشیم | مشاهده متن کامل بحث + 3410 بازدید | 600 پست دوستان عزیز بیایید این دورانو باهم باشیم و باهم تبادل نظر کنیم و علائم و وقت پریودی و اینارو با هم درمیون بزاریم و برای بارداری همدیگه دعا کنیم🥰🌹هر کی خواست میتونه ذخیره کنه این تاپیکو و همیشه بهمون سربزنه😍 متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍 1400/02/01 | 22:30 10 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلبرمومشکی2 عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 21720 سلام دوستای عزیزم چه خبرا؟باردار شدید؟😍😍 @محیاا1400 @توت_فرنگی_و ... سلام عزیزم خوبی؟؟؟فدات یک هفته ست عقب انداختم... الان بی بی چک خریدم فردا میزنم ببینم خدا چی میخواد💕🌺💕🌺 پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
naasim7364 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 6227 سلام عزیزم خوبی؟؟؟ فدات یک هفته ست عقب انداختم... الان بی بی چک خریدم فردا میزنم ببینم خدا چی میخوا ... خوبم ممنون شما خوبی؟بسلامتی ایشالله که فردا خبر بارداریتو بهمون بدی عزیزمعلائمی هم داری؟😍😍 متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
دلبرمومشکی2 عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 21720 خوبم ممنون شما خوبی؟ بسلامتی ایشالله که فردا خبر بارداریتو بهمون بدی عزیزم علائمی هم داری؟😍😍 شکر ک خوبی گلی🌺💕🌺💕مرسی خوبم فقط دلهره دارم...توکل بر خدا ، مرسی عزیزم 🌺💕🌺والا فقط پریود عقب انداختم و علائم پریودی ، از دیشب هم نوک سینه هام حساس شدن🥺💕 پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
naasim7364 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 6227 شکر ک خوبی گلی🌺💕🌺💕مرسی خوبم فقط دلهره دارم... توکل بر خدا ، مرسی عزیزم 🌺💕🌺 والا فقط پریود ع ... درد پریودی میاد سراغت؟؟ متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
دلبرمومشکی2 عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 21720 درد پریودی میاد سراغت؟؟ امروز پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
دلبرمومشکی2 عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 21720 درد پریودی میاد سراغت؟؟ خفیف ، از دیشب نوک سینه هام حساس شدن یکم پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
دلبرمومشکی2 عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 21720 درد پریودی میاد سراغت؟؟ بی بی چک امروزمم مثبت شد آجی😍😍😍❤️❤️❤️ پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
naasim7364 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 6227 امروز مباااااارکه عزیزمممم😍😍😍😍😍😍😍😍🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳ایشالله نی نی به سلامتی بیاد بغلت عزیزم🥰🥰😍😍😍😍😍💕💕💕💕 متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
دلبرمومشکی2 عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 21720 مباااااارکه عزیزمممم😍😍😍😍😍😍😍😍🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳ایشالله نی نی به سلامتی بیاد بغلت عزیزم ... ممنونم مهربونم 😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️ انشاالله به زودی خبر بارداریتو بشنوم❤️❤️❤️😍😍😍 پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
naasim7364 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 6227 ممنونم مهربونم 😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️ انشاالله به زودی خبر بارداریتو بشنوم❤️❤️❤️😍😍😍 مرسی گلم ایشالله😍😍😍💕❤️💕😍😍😍😍😍 متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
دلبرمومشکی2 عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 21720 مرسی گلم ایشالله😍😍😍💕❤️💕😍😍😍😍😍 😘😘😘❤️❤️❤️ پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
lovestory2020 عضویت: 1400/01/31 تعداد پست: 255 سلام دوستای عزیزم چه خبرا؟باردار شدید؟😍😍 @khoshmze @ofazimo @s ... سلام گلم ،نه متاسفانه ،شما چی؟ اونی که تو رو آفریده هیچ وقت فراموشت نمیکنه پس ناامید نباش♡
naasim7364 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 6227 سلام گلم ،نه متاسفانه ،شما چی؟ منم نه عزیزمایشالله که بزودی خبر بارداریتو میدی بهم عزیزم🌹🌹 متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
naasim7364 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 6227 سلام. منم تازه به جمعتون پیوستم. سلام عزيزم خوش اومدي😍😍چند وقته اقدامي؟ متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍