سلام بچها من ۱۳ هفتمه ازمایشای غربال گری اولو انجام دادم خوب بوده دکتر سونو هم گف همچی خوبه الان به دکترم نشون دادم میگه خوبه عدداش نرماله ریسکت پایینه میخای انجام بدی سونو غربال دومی رو یانه سونیم ملیون قیمتشه گفتم واجبه گفت برای اوناکه حساسن یا بالای سی وپنج هستن گفتم نمیخام حالا منو شک انداختن نگران شدم به نظرتون باید انجام داد؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قزوین میگم که گفت انومالی رو برو اگه اون گرونرو نمیخای بری
اگر انومالی اولت خوب بوده فقط همون آنومالی دوم وبرو. من تازه سقط 2قلو هم داشتم تقریبا 2سال پیش ولی فقط اپومالی اول ودوم رفتم سنم هم گفتم. اگر بچه ی بامشکل ژنتیک ندارید توفامیل نزدیک همون انومالی وفقط برو. اپومالی دوم اسکلت بندی جنین و اینارومیگه بهت وجنسیت. تقریبا 15تا20دقیقه هم طول میکشه وشکمی هم هست.اگردکترسونؤگرافی خوب باشه درحال انجام سونو اجازه فیلم گرفتن هم بهت میده
چی بگم اون اینجوری گف بد گفتم نمیخام گف پس انومالی روماه دیگه رفتی بگو دقیق انحام بدن برات
اخه من انجام دادم و اطلاع دارم از قیمتا
دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤