2777
2789
عنوان

تاپیک پرستار

129 بازدید | 7 پست

من خودم پرستارم همسرمم پرستاره

تو شهر بزرگ هم هستم

دریافتی پرستار به چند تا چیز مونده

بیمارستان دولتی هستی یا خصوصی

پایه حقوق که برا من 2 سال سابقه 22 تومن بعد کسریات 21

اضافه کاری با توجه به تعداد شیفت که نهایت هرچقدر اضافه بری 80 ساعتش رو میدن 5 تومن معمولا میریزن

کارانه به نوع بیمارستان که درآمدش زیاد باشه یا نه از 10 به بالا تا 30 ولی متاسفانه با 7-5 ماه تاخیر میدم الان برای ما کارانه دی رو ریختن فک کنم فعلا به سال جدید نرسیده

اما

بیمارستان های خصوصی حقوقش بیشتره فک کنم 27 تومن بشه اونجا اضافه کاری ساعتش بیشتره و بیشتر درآمدش مونده به تعداد شیفت شیفت بیشتر درآمد بیشتر

خطاب به دختر خانمی که تاپیک گذاشتی من اخلاق شوهرت رو نمیدونم ولی بهتر هست که خودتم بری سر کار اون که الان داره ارشد میخونه بعدش بخواد بره دانشگاه بیشتر از قبل نمیتونی ببینیش بعدش باید دکتری بخونه و میشه استاد دانشگاه

مسیر خیلی سختیه از الان قبول کن که زندگی سختی خواهی داشت

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

من خودم پارسال 40 جمع حقوقم بود و اون زمان پول خوبی بود ولی الان بعد این همه تورم بازم 40 هست در نتیجه این وضعیت کشور هست که برای همه سخت شده

بعضی از شرکت ها خیلی بهتر پول میدن

مثل شرکت نفت و شرکت هایی مثل مس و فولاد و ...

اگه دنبال درآمد خوب تو پرستاری هستی یا باید دو جا کار بشی که شدیدا بدن آدم رو فرسوده میکنه

یا باید برای راحتی مسیر تحصیل رو پیش بگیری که مسیر طولانی داره

یا باید تامین اجتماعی استخدام بشی البته قراردادی هم کار میکنن ولی نمیدونم کارانه میدن یا ن

داداش من هم خصوصی کار میکنه هم استخدام بیمارستانه

حقوقش ۵۰ تومنه

البته پرستار نیست ، اتاق عمله

لطفا با ادب وارد تاپیک هام بشید ، نظر مخالف رو هم میشه مؤدبانه بیان کرد

داداش من هم خصوصی کار میکنه هم استخدام بیمارستانه حقوقش ۵۰ تومنه البته پرستار نیست ، اتاق عمله

به اتاق عمل خیلی ظلم میشه

ببین با اینکه خودم پرستارم

ولی اتاق عمل بیهوشی و آزمایشگاه واقعا نسبت به زحماتشون حقوق نمیگیرن

و مشکل از اونجایی هست که کارانه ای که داده میشه کلی محور و نامفهوم هست مثلا تو برای پزشک رو دقت کنی یدونه مشاوره کد مخصوص به خودش رو داره و هر اقدامی که انجام میدن به صورت جزئی و ریز کد داره و یه پول مخصوص به خود

ولی برا پرستار یا پیرا های دیگه همچین خبری نیست و معلوم نیست به چه مبنایی داده میشه

دخترا یادداشت کنید شوهر پرستار فقططططط بیمارستان خصوصییییی

من یدونه دوست دارم دوست پسرش دو جا کاره 100 میگیره هم دولتی هم خصوصی ولی میگم فرسوده کننده ست

همسر خودم که خصوصیه مثلا نزدیک به 38 اینا میگیره