2777
2789
عنوان

بارداری

295 بازدید | 57 پست

سلام بچها من ۱۳ هفتمه ازمایشای غربال گری اولو انجام دادم خوب بوده دکتر سونو هم گف همچی خوبه الان به دکترم نشون دادم میگه خوبه عدداش نرماله ریسکت پایینه میخای انجام بدی سونو غربال دومی رو یانه سونیم ملیون قیمتشه گفتم واجبه گفت برای اوناکه حساسن یا بالای سی وپنج هستن گفتم نمیخام حالا منو شک انداختن نگران شدم به نظرتون باید انجام داد؟

چه خبره ۵۰۰ هزار تومن پول سونوی انومالی؟

۲۰۰ تومن حدودا بود پاییز یا زمستون

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نتیجه تجربه شخصی من اینه که نرو

برای جیب خودشون دارن تلاش میکنن

هرکی از فامیلامون رفتن گفتن بچه مشگل داره و دوباره ازمایش بدین اوناهم نرفتن الان همشون بچه هاشون صحیح و سلامتن

وزن هدف 70 کیلو تاپایان این تیکر خدایا خودت کمکم کن اراده داشته باشم و انگیزه.وزن اولیه ۱۰۸.بعد ۱۰۴.ودربزج ۹ سال ۱۴۰۰شدم ۹۸در تلاش اومدن وزنم به ۹۰کیلو/از ۴مهر ۱۴۰۱رژیم رو شروع کردم/از وزن ۱۰۴ونیم درتاریخ ۱۳ابان رسیدم به۹۷ونیم✅...۲۲ابان وزن ۹۶✅8اذر95و800
چه خبره ۵۰۰ هزار تومن پول سونوی انومالی؟ ۲۰۰ تومن حدودا بود پاییز یا زمستون

نه اون نه غربالگری دوم انومالی رو انجام میدم ماه دیگه نوبت زده گف چون نمیخای غربال دومو انجام بدی بگو اینو دقیقتر انجام بدن

یعنی واجبه؟ اخه قیمتش  بالاس

عزیزم اونی که دکترت پیشنهاد داده یه آزمایش دیگه ست که فک کنم بهش میگن سلفری

غربالگری دوم نهایت ۳۰۰.۴۰۰هزینه ش هست

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
نتیجه تجربه شخصی من اینه که نرو برای جیب خودشون دارن تلاش میکنن هرکی از فامیلامون رفتن گفتن بچه مش ...

اره منم میگم اخه قیمتش واقعا بالاس خب بکی که اولیش مشکل داره بخاد دومیرو بده واقعا از کجا بیاره بد چرا وقتی اولی خوبه شک میندارن دل ادم استرس میدن