2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 57 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قزوین میگم که گفت انومالی رو برو اگه اون گرونرو نمیخای بری

اگر انومالی اولت خوب بوده فقط همون آنومالی دوم وبرو. من تازه سقط 2قلو هم داشتم تقریبا 2سال پیش ولی فقط اپومالی اول ودوم رفتم سنم هم گفتم. اگر بچه ی بامشکل ژنتیک ندارید توفامیل نزدیک همون انومالی وفقط برو. اپومالی دوم اسکلت بندی جنین و اینارومیگه بهت وجنسیت. تقریبا 15تا20دقیقه هم طول میکشه وشکمی هم هست.اگردکترسونؤگرافی خوب باشه درحال انجام سونو اجازه فیلم گرفتن هم بهت میده 

اگر انومالی اولت خوب بوده فقط همون آنومالی دوم وبرو. من تازه سقط 2قلو هم داشتم تقریبا 2سال پیش ولی ف ...

اره اولی خوب بود پس منم فقط انومالی میرم اون گرونه رو نمیرم

خانما من امروز زنگ زدم بیمارستان میلاد آزمایش خون و اینا برای تامین اجتماعی رایگانه،حتی سونو هم انجا ...

به نظرتون بیمارستانش خوبه واسه زایمان وانجام دادن ازمایش هام؟

خانما من امروز زنگ زدم بیمارستان میلاد آزمایش خون و اینا برای تامین اجتماعی رایگانه،حتی سونو هم انجا ...

اونا بیمارستانای دولتی مجانیه حتی سونو معمولی واینا نه پولیه بعضیاشم بیمه قبول نمیکنه

چی بگم اون اینجوری گف بد گفتم نمیخام گف پس انومالی روماه دیگه رفتی بگو دقیق انحام بدن برات

اخه من انجام دادم و اطلاع دارم از قیمتا

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
اونا بیمارستانای دولتی مجانیه حتی سونو معمولی واینا نه پولیه بعضیاشم بیمه قبول نمیکنه

که ابنطور حالا درکل بیمارستانش چطوره؟ منم دوهفته دیگه باید عربالگری رو انجام بدم همون ۴۰۰تقریبا درمیاد ،به شما یه چیز دیگه گفتن