2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 57 پست
معمولا اگر اولی سالم باشه دومی رو نمیرن عزیزم.  واقعا سه و نیم میلیون شده غربال گری؟!!!!!! ...

نه بابا دفترچه 265تومن گرفت از یکی من براغربالگری اول رفته بودم یکی برادوم اومده بود همینقدشد

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه اون نه غربالگری دوم انومالی رو انجام میدم ماه دیگه نوبت زده گف چون نمیخای غربال دومو انجام بدی بگ ...

ازمایش خون غربالگری مرحله ی دوم که توی ۱۵ هفتگی انجام میدن هم همین پاییز یا زمستون حدود ۴۰۰ هزار تومن بود آزاد

سلفری و آمینوسنتز گرونه . حدودای ۳ ، ۴ تومن

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2
معمولا اگر اولی سالم باشه دومی رو نمیرن عزیزم.  واقعا سه و نیم میلیون شده غربال گری؟!!!!!! ...

چه غربالگری اول خوب باشه چه بد باید دومی آنومالی رو رفت چون مربوط به نواقص ظاهریه خیلی هم واجبه

اره منم میگم اخه قیمتش واقعا بالاس خب بکی که اولیش مشکل داره بخاد دومیرو بده واقعا از کجا بیاره بد چ ...

بیخیال ش شو برو با اون 3ونیم کلی لباس خوشگل بخر برانی نی

گور پدرشون

وزن هدف 70 کیلو تاپایان این تیکر خدایا خودت کمکم کن اراده داشته باشم و انگیزه.وزن اولیه ۱۰۸.بعد ۱۰۴.ودربزج ۹ سال ۱۴۰۰شدم ۹۸در تلاش اومدن وزنم به ۹۰کیلو/از ۴مهر ۱۴۰۱رژیم رو شروع کردم/از وزن ۱۰۴ونیم درتاریخ ۱۳ابان رسیدم به۹۷ونیم✅...۲۲ابان وزن ۹۶✅8اذر95و800
سونو و آزمایش آنومالی جمعا شاید بشه ۵۰۰ مطمئنی سه و نیم🤔

انومالی و نگفت ازمایش غربال گری دوم اولی ۴۷۰ دادم دومی میگه این دقیق اگه میخای بری باید ۳ونیم بدی

عزیزم اونی که دکترت پیشنهاد داده یه آزمایش دیگه ست که فک کنم بهش میگن سلفری غربالگری دوم نهایت ۳۰۰. ...

چی بگم اون اینجوری گف بد گفتم نمیخام گف پس انومالی روماه دیگه رفتی بگو دقیق انحام بدن برات

من نه ریسکم بالا بود نه سنم بالا فقط برای اطمینان انجام دادم تو هر دوتا بارداری هم انجام دادم. هردوتاشونو

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...