2777
2789
عنوان

بوتاکس

| مشاهده متن کامل بحث + 36631 بازدید | 68 پست
به نظر من آدم باید با سن و تحولاتی که تو بدنت رخ میده کنار بیای من که تصمیم دارم اصلا به روند و تحول ...

من دو سال نچرال بودم و خیلی از خودم راضی بودم دیگه دیدم این نچرال بودن داره اذیتم میکنه ۳۶ سالمه رفتم موهام و رنگ کردم و یک چتری زدم اصلا ده سال جوونتر شدم شوهرم میگقت چقدر جوونتر شدی دیگه تصمیم گرفتم نچرال نباشم😁😁😁

من دو سال نچرال بودم و خیلی از خودم راضی بودم دیگه دیدم این نچرال بودن داره اذیتم میکنه ۳۶ سالمه رفت ...

خب منم فعلا تصمیمم اینه تا ببینم کی خسته میشم البته من ۴۳ هستم خب من همه رو امتحان کردم خوشم نیومد😕

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اي بابا خانم دروغ ندارم ك دكتر متخصص چشم هست اكي؟ فوق تخصص هم در همون زمينه ك كفتم خيلي هم معروف هس ...

من نمیگم شما دروغ میگی عزیزم میگم دوستتون خراب شده چشمش میگه رفتم پیش فلانی اخه من همسرم پزشکه عزیزم الان داره تخصص میخونه رفته زریدنتی دیگه حاضر نیست دست به ویال بزنه که واسه کسی بوتاکس بکنه یا نکنه متخصص چشمم عزیزم بوتاکس نمیکنه محاله انجام بده درامد متخصص چشم در بدترین حالت ممکن تو شهرستان ۳۰۰ تومانه دیگه خیلی بدبخت باشه واسه ۲۰۰ تومان بوتاکس نمیکنن اصلا کارش این نیست مکه اینکه بره دوره پوست و زیبایی که هیچوقت نمیره متخصص مگه اینکه جراحی پشت پلک انجام داده باشه که خراب شده باشه که بازم میتونه شکایت کنه من اینا رو میگم که خیلی رو حرف مردم حساب نکن گاهی اوقات خودشون خرابکاری میکنن دنبال توجیه میگردن بعضیا رو هم میترسونن بوتاکس بی ضرر ترین کار زیبایی هست 

خب منم فعلا تصمیمم اینه تا ببینم کی خسته میشم البته من ۴۳ هستم خب من همه رو امتحان کردم خوشم نیومد😕

من دیگه یکی از دوستام صداش در اومد گفت بابا تو خیلی خوب بودی چرا خودت و ول کردی گفتم نچرال بهتره بعد دیگه جو گیر شدم رفتم انجام دادم تصمیم گرفتم نچرال بودن و بزارم کنار الانم تو فکر بوتاکسم حتما انجام میدم چند وقتم هستم دارم به پشت پلک فکر میکنم هنوز فعلا افتادگی ندارم ولی حتما انجام میدم اگه پلکم بیفته خیلی تغییر ایجاد میکنه

من نمیگم شما دروغ میگی عزیزم میگم دوستتون خراب شده چشمش میگه رفتم پیش فلانی اخه من همسرم پزشکه عزیزم ...

عزيزم در صورت تمايل بيا خصوصي اسم و ادرس دكتر رو بهت بدم تا بدوني انجام ميدن

كسي ك داره روي زيبايي پلك كار ميكنه برا چي بايد از درامد گزافي ك از اينكار در مياره بگذره؟ الان پول رو ميشناسن كاري ب كلاسش ندارن

اتفاقا ي مطب ب درد نخور داشت الان شده برا خودش ي كلينيك

مشكل از تزريق ك ايشون انجام داده نيست مشكل از بوتاكس هست ك ممكن هست برا كسي عارضه جدي داشته باشه ديگه شانسي هست و كسي خبر نداره قرار هست اون عوارض ميتلا بشه چون ميگن همه انجام دادن چيزيشون نشده

من دیگه یکی از دوستام صداش در اومد گفت بابا تو خیلی خوب بودی چرا خودت و ول کردی گفتم نچرال بهتره بعد ...

😂😂امان از حرف مردم به خدا منم دوستام میگن موهاتو رنگ کن میگم نه اینجوری خوبه میدونی دلمو میزنه زود هر کاری میکنم راضی نیستم خسته میشم😕

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه.....

ببین من دوست مادرم الان چند ساله تزریق بوتاکس میکنه خیلی پوستش خوبه

برای ترمیم اولاش آره تقریبا 6 ماه یه بار تقریبا باید ترمیم کنی اما چندبار که تکرار کنی اثرش یکم میمونه این فاصله بین ترمیما بیشتر میشه

البته خیلی مهمه کجا بری تزریق کنی یوقت موادشون خوب نباشه و اینا. این دوست مامانم که گفتم میره  کلینیک ماهورا تزریق انجام میده خیلی تعریف میکنه

خواستی آدرس و شمارشونو میتونی از پیجشونم برداری https://www.instagram.com/mahooraclinic/

نه مشکل ندارم...فقط کنجکاو شدم در موردش بدونم...چون ممکنه در آینده انجام بدم

من بوتاکس برای خط های پیشونیم انجام میدم. خیلی خوبه 

خط های پیشونیم از بین رفته و خیلی خوشگل شده. وقتی زود بوتاکس بزنی خطوت عمیقتر نمیشه 

من پیش دکتر سارا بهروان انجام دادم. وقتی دکترت خوب باشه تاثیر ژل هم ماندگار تره هم جای درستی تزریق میشه

من بوتاکس برای خط های پیشونیم انجام میدم. خیلی خوبه  خط های پیشونیم از بین رفته و خیلی خوشگل ش ...

چه خوب .چند سالتونه شما

خدایا بابت معجزه های زیبای زندگی ام هزاران مرتبه شکرت ❤

برای ازریق بوتاکس چه کلینیکی رفتی؟ دوست من رفته بود چهاراه فرمانیه کلینیک دکتر غلامرضا بیگدلی خیلی نتیجشو دوست داشتم ولی من همچنان میترسم برم و از طرفی خیلی دوست دارم خط های پیشونیم از بین بره دارم با خودم کنار میام   

دوستان میخوام بهتون بگم هر کی گفته ک بوتاکس باعث پیر شدن نمیشه دروغ میگه و فکر منافع خودشه بااااور کنید من انجام دادم وقتی اثرش رفت نمیخواستم دیگه انجام بدم ولی چون یک سری جاها فلج بود و یکسری جاها اثرش بود باعث شد یک عالمه چروک ریز بالای ابروم پدید بیاد

اینا ب کنار باعث میشه خطوط پنجه کلاغی پای چشم و روی بینی پدید بیاد ک من نداشتم باز برم پای چشم بزنم جاهای دیگه چروک بیا. پوستم شل میشه هر کی میگه نمیشه دروغ میگه بخدا فکر پر کردن جیب خودشونن من اگه زمان ب عقب برگرده عمرا بوتاکس بزنم

اینا ب کنار باعث میشه خطوط پنجه کلاغی پای چشم و روی بینی پدید بیاد ک من نداشتم باز برم پای چشم بزنم ...

من تصمیم داشتم پای چشم و وسط ابرو هامو بوتاکس بزنم اصلا چروک نداره ولی جدیدا یکمی احساس میکنم تو نور اخم دیده میشه و وقتی میخندم گوشه چشام چروک میشه و میاد پایینتر

تو حالت عادی هیچ مشکلی ندارم فقط واس بهتر شدن میخواستم انجام بدم

اما الان حرف شما رو اینجا خوندم دو دل شدم

ینی بعدا از الانم بدتر میشم ؟؟!!

پیش ب سوی قوی تر شدن...
من تصمیم داشتم پای چشم و وسط ابرو هامو بوتاکس بزنم اصلا چروک نداره ولی جدیدا یکمی احساس میکنم تو نور ...

اره بخدا منم دقیقا فقط خط اخمم تو نور ی خرده پیدا میشد ندونسته بوتاکس کردم الان روی بینیم ی عالم چروک افتاده بخدا نمیدونم چطوره اما همون خط اخمم عمیق تر شد و روی پیشانیم پر چروک بخدا ب فکر عمل لیفت پیشانی افتادم ک شنیدم اونم خیلی ریسکیه ب نظرم فیلر بزن اصلا دست ب بوتاکس تزن منم دعا کن حال روحیم داغون شده