2777
2789
عنوان

بوتاکس

| مشاهده متن کامل بحث + 36631 بازدید | 68 پست
نه عزيزم بيماري نداشته پيش بهترين فوق تخصص زيبايي پلك رفته چند ماه بعدش بيماري گرفت  و دكتر ...

جاریم خیلی زشت بود هم صورتش لک داشت و هم لاغر بود....ولی الان یکی دو سال هست که هم سفید و صاف شده پوستش و هم تپل😂

خدایا بابت معجزه های زیبای زندگی ام هزاران مرتبه شکرت ❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه مشكل خاصي داري نزن خب برا چي ميخاي بزني كجا؟ من ب اين سن رسيدم هنوز نزدم و نميزنم فعلا

نه مشکل ندارم...فقط کنجکاو شدم در موردش بدونم...چون ممکنه در آینده انجام بدم

جاریم خیلی زشت بود هم صورتش لک داشت و هم لاغر بود....ولی الان یکی دو سال هست که هم سفید و صاف شده پو ...

خب ژل زده حتما يا تزريق چربي

ديگه روي رنگ پوست تاثير نداره شايد برا اونم كاراي كرده مثلا ابرساني و..

به نظر من آدم باید با سن و تحولاتی که تو بدنت رخ میده کنار بیای من که تصمیم دارم اصلا به روند و تحولات بدنیم کاری نداشته باشم اتفاقا زیبایی آدم به نچرال بودنه من که دیگه حتی موهامم رنگ نمیکنم خیلیم قشنگه خیلیم از خودم راضی هستم....

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه.....
نه عزيزم بيماري نداشته پيش بهترين فوق تخصص زيبايي پلك رفته چند ماه بعدش بيماري گرفت  و دكتر ...

ما فوق تخصص زیبایی پلک نداریم که این کار و انجام بده یا نده همین نشون میده اون طرف اصلا پزشک نبوده یا عمومی بوده که هیچ دوره ای ندیده ما فوق تخصص جراحی فک و صورت داریم که شتمل بینی و پلک و فک و ... کل اجزا صورت میشه که هیچوقت بوتاکس نمیکنه اصلا کلاسش و نمیاره پایین که انجام بده بیشتر الان عمومی ها انجام میدن و بعضی متخصص های پوست و دیدم ارایشگرها هم خیلی انجام میدن که بسیار خطرناکه دوستتون اگه پیش پزشک رفته میتونی شکایت بکنه اکن بیماری خودایمنی بخاطر نقص در گلبول سفید هست ربطی به بوتاکس نداره طرف خرابکاری کرده خواسته جمع کنه چسبونده به اون

خب ژل زده حتما يا تزريق چربي ديگه روي رنگ پوست تاثير نداره شايد برا اونم كاراي كرده مثلا ابرساني و. ...

پوستش رو لیزر کرده و کامل لکهاش برطرف شد...ولی همزمان با لیزر صورتش هم تپل شد دیگه نگفت چیکار کرده...کلا یکی دیگه شده

به نظر من آدم باید با سن و تحولاتی که تو بدنت رخ میده کنار بیای من که تصمیم دارم اصلا به روند و تحول ...

آفرین خیلی طرز تفکر خوبی دارین واقعا...ولی آدم اطرافیان رو که میبینی میگی من چرا از بقیه زشتر و پیتر باشم

ما فوق تخصص زیبایی پلک نداریم که این کار و انجام بده یا نده همین نشون میده اون طرف اصلا پزشک ن ...

اي بابا خانم دروغ ندارم ك دكتر متخصص چشم هست اكي؟

فوق تخصص هم در همون زمينه ك كفتم خيلي هم معروف هستن اينجا

دكتر ديگه اي برا خود ايمني اينو تشخيص داده

وقتي اطلاع كافي نداريم سعي كنيم سكوت كنيم حداقل بهتره

اونا ك اينا رو گفتن بهترين پزشك متخصص هستن قطعا از من بيشتر ميفهمن شما رو نميدونم!

با توجه ب تخصصتون تشخيص بدين خودتون بيشتر ميدونيد يا اونا

آفرین خیلی طرز تفکر خوبی دارین واقعا...ولی آدم اطرافیان رو که میبینی میگی من چرا از بقیه زشتر و پیتر ...

نه به بقیه چیکار دارم الان خواهرام همه ناخن و رنگ و کارای دیگه یا جاریم من ناخنام یه چیزی روش باشه یا بلند باشه چندشم میشه...موهامم چندبار رنگ کردم بدم اومد الان جو گندمیه اتفاقا هر کس هم منو میبینه میگه نسبت به سنت خوب موندی....

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه.....